Yeğenimi Kaybettim....

Boğazım düğüm düğüm. Çok Üzüldüm ne denir bilmiyorum. Tesellisi de yok malesef başınız sağolsun Allah sabır versin

Şu hayatta içimi en çok titreten cümle şu olmuştu:

Babası ölene yetim anası ölene öksüz ama evladı ölene hiçbirşey denmezmiş. Çünkü bu acıyı tarif edecek kelime bulamamış kimse

Allah sabır versin inşallah. Diyecek sözüm yok.

Çok üzüldüm. Tarifsiz bir acı. Allahın rahmetine ve cennetine kavuştu. Anasına babasına şefaatçi olur inşallah.
Allahım sabır versin sizlere de.

Cok ama çok acı...Rabbım başta annesi olmak üzere hepinize sabırlar versin...doğumuma bir hafta kala keske okumasaydim yazdiklarinizi...cok acı geldi...biz bu satırları okuyup kahrolurken sizlerin acısına imtihanina sabırlar versin ALLAHIM

Acını o kadar iyi anlıyorum ki. Bizde 16 sene önce yeğenimizi kaybettik.
O yoğun bakım kapısı önünde gelecek iyi bir haberin nasıl beklendiğini çok iyi bilirim.
Allah sabır versin en çok anne babasına sonra da size.
Bu çok büyük bir ihmal, vurdum duymazlığın en tepesi.
Lütfen gereken yerlere şikayetlerinizi yapın.
Ev sahibi, kaçak olduğu halde gazı veren şirket, mühendis, yetkili kim varsa umursamazlıkları yüzünden yiten canın bedelini ödemeliler.

Başın sağolsun canım. Allah size sabrını versin inşallah. Ben de halayım 3 yeğenim var yazını okurken acını hissettim.

Ne yazabilirim ki..
Rabbim gönüllerinize ferahlık versin kalanlara sağlık ve dayanma gücü versin..
Ah yavrum, ah anne babası, ah sizler..
Rabbim yardımcınız olsun, acınızın tek merhemi zaman..
Bende farklı şekilde kardeşimi kaybettim..
Evet şimdi çok zor geliyor, içiniz yanıyor, tarifi yok biliyorum ben bile burada acınızla yandım..
Rabbim sarsın yaralarınızı, çok üzgünüm..
Başınız sağ olsun..

Içim parçalandı. Allah sabır versin.

Ev sahibinin en agir cezayi almasi icin elinizden geleni yapin.

Başınız sağ olsun, sabır ve dayanma gücü diliyorum. Çok üzgünüm, ölümle sınanmak çok zor, ölüm çok zor, giden bir şeyin farkında değil de geride kalanların her bir zerresi kavruluyor.

Aynı yaşta yeğenim var, ablam 5 aylık hamile, o da kardeşiniz bekliyorum. Çok derinden empati yaptım, rabbim sabırlar versin. Annesine, babasına, size, tüm ailenize sabırlar diliyorum. İhmali yapanlar da cezalarını alır umarım.

Yazacak hiç bir cümle bulamadım. Ağlıyorum sadecr

Reactions: Z P
rabbim sabır versin,içim parçalandı..

Reactions: Z P
Allah rahmet eylesin o şimdi melek oldu. Nasıl içim yandı nasıl üzüldum. Rabbim hepinize dayanma gücü nasip etsin. Sabırlar versin Rabbim

yogun bakima dusen ah malesef zor geliyor bize beyin olumu oldu dediklerinde bile yapacak hic mi bisey yok diye sorduk halbuki insan biliyo ama hic donemeyecegini kabullenemiyor iste .allah sabir versin diyecek laf yok

Nasil etkilendiğinizi biliyorum bende yakin zamanda oz babam gibi sevdiğim kayinpederimi kaybettim allah sabir versin mekanı cennet olsun

Çok çok üzüldüm bizler bile bu kadar üzülüyorsak rabbim annesine babasına sonra da sizlere sabırlar versin kücük bir melekti o çok zor biz buraya ne yazarsak ne söylersek hiç birşey sizi hafifletemez acınızı azaltamaz rabbim den sabır diliyorum sizin için

Ne desek boş anlamsız . Nasıl bir acı tarifi yok. Resmen içim titredi okurken Ciğerleriniz yanıyordur elbet. Allahtan sabır dilemekten başka bir şey gelmez elden . Ah melek ah kuzucuk …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…