Yeğenimi Kaybettim....

Bu acıyı teselli edebilecek hiç bir kelime yok. Boğazımda bir yumru, gözlerim doldu. Allah sabır versin.

Ay gozlerim doldu, icim katildi okurken, o serefsiz ev sahibine ne olucak simdi, dava falan acmayi dusunuyo musunuz? Resmen ihmalkarligiyla ya da umursamazligiyla sebep olmuş. Gidene ne fayda, elbet geri gelmez, bu yaptiginin telafisi yok. Insallah cezasini bulur. Ne desem bilemedim. Basiniz sagolsun.

Allah sabır versin çok üzüldüm

Cok cok uzuldum. Ne denir bilmiyorum, sebep olani Allah'a havale ediyorum. Hepinize Allah sabir versin.

Içim yandı, Allah sabırlar versin, melekler yoldaşı olsun..

Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm. Kelimeler tarifsiz kalır şu an ama acınızı paylaştığımı söylemek istiyorum

Allah rahmet eylesin size de sabır versin çok üzüldüm. Bu işin peşini bırakmayın sebep olanlar cezasını çeksin

Yazdım sildim hep ne yazsak acınız dinmez kalbimden hissettim acınızı rabbim sabır versin çok zor

Rabbim size de ailenize de sabırlar versin, çok zor, çok ağır bir durum, ne desem bilemedimama o ev sahibi... Cezasını bulsun nolur ...

Allahım hepinize dayanma gücü versin,sabrınızı artırsın ..çok üzüldüm,5 yaşında olmasıda ayrı bir acı başınız sağolsun

Rabbim sabrinizi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…