Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genç kız oldugu için galiba kendı kıyafetlerı artık hoşuna gitmiyor.bir kaç parça zevkine göre kıyafet alsan senın dolabına bu kadar çok ugramaz bence..
sizin dolabınızı karıştırıp sormadan mı alıyo :44: eğer öyleyse direkt konuşurdum bu ne rahatlık..
Baya bi yüzsüz desene.. Valla kötü bi durum en nefret ettiğim şeydir bu. Ben olsam direk söylerdim heralde. başka çözüm yolu yok çünkü :S Veya küçükse kandırabilirsiniz. Sürekli kaşınıyorum doktora gittim cildim çok hassasmış kimsenin kıyafetini giymemeliymişim aksi taktirde bendeki bu kaşıntı bulaşabilirmiş kıyafetimi kullananlara falan de inanır bence![]()
Ben de kıyafetlerimi kimseyle paylaşamam.Bikinilerini bile paylaşanlar var.Açıkça söyleyin,sonuçta dershaneye gidiyor,defileye gitmiyor ya bu kız?
Kim olursa olsun ben de sinir olurdum.En nefret ettiğim durum kıyafet paylaşmak.
Birkaç gün giyeceğin kıyafetleri önceden seçsen.Ayırsan.Yeğenine söylesen.
Yavaştan anlar belki.
Pat diye söylersen üzülebilir genç kız.
O da şık olmak istiyordur...
Baya bi yüzsüz desene.. Valla kötü bi durum en nefret ettiğim şeydir bu. Ben olsam direk söylerdim heralde. başka çözüm yolu yok çünkü :S Veya küçükse kandırabilirsiniz. Sürekli kaşınıyorum doktora gittim cildim çok hassasmış kimsenin kıyafetini giymemeliymişim aksi taktirde bendeki bu kaşıntı bulaşabilirmiş kıyafetimi kullananlara falan de inanır bence![]()
ya ne bileyim oda biraz tuhaf sanki,yarın bu jeanı ben giyeceğim sen giyme ama başka bir şey giyebilirsin gibi oluyor biraz
belki dolabınızda özel eşyalarınız var, kırmamakta bi yere kadar yani.. odanızın kapısını kitleyebiliyosanız kitleyin o zaman anlar herhalde rahatsız olduğunuzu tabi konuşamazsanız.. ama konuşmak daha yararlı olur.. bence size özendiği için yapıyo bunları gibi geldi.. Allah kolaylık versin valla, siz ne kadar dikkat ederek konuşsanızda alınacağı kesin..