• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenimin benim kıyafetlerimi kullanması

Kim olursa olsun ben de sinir olurdum.En nefret ettiğim durum kıyafet paylaşmak.

Birkaç gün giyeceğin kıyafetleri önceden seçsen.Ayırsan.Yeğenine söylesen.
Yavaştan anlar belki.
Pat diye söylersen üzülebilir genç kız.
O da şık olmak istiyordur...

Ben de kıyafetlerimi kimseyle paylaşamam.Bikinilerini bile paylaşanlar var.Açıkça söyleyin,sonuçta dershaneye gidiyor,defileye gitmiyor ya bu kız?

genç kız oldugu için galiba kendı kıyafetlerı artık hoşuna gitmiyor.bir kaç parça zevkine göre kıyafet alsan senın dolabına bu kadar çok ugramaz bence..

Baya bi yüzsüz desene.. Valla kötü bi durum en nefret ettiğim şeydir bu. Ben olsam direk söylerdim heralde. başka çözüm yolu yok çünkü :S Veya küçükse kandırabilirsiniz. Sürekli kaşınıyorum doktora gittim cildim çok hassasmış kimsenin kıyafetini giymemeliymişim aksi taktirde bendeki bu kaşıntı bulaşabilirmiş kıyafetimi kullananlara falan de inanır bence :34:

sizin dolabınızı karıştırıp sormadan mı alıyo :44: eğer öyleyse direkt konuşurdum bu ne rahatlık..

genç kız oldugu için galiba kendı kıyafetlerı artık hoşuna gitmiyor.bir kaç parça zevkine göre kıyafet alsan senın dolabına bu kadar çok ugramaz bence..

inan onuda yaptım,beraber elışveriş yaptık,biraz kendi aldı bende verdim isteğini alırsın diye hatta yalan olmasın o zman söyledim gibi geliyor hani benim kıyafetlerimi bırakırsın diye şakayla ama söylediğimden emin değilim,
sadece düşünmüş te olabilirim,birde birkaç ay oldu malum mevsim değişti baharlık şeyler benim dolabımdan yine,ve birde birçok kıyafetimi ona veriyorum senin olsun diye,ayy nasıl yapacağım bilmiyorum vallahi

sizin dolabınızı karıştırıp sormadan mı alıyo :44: eğer öyleyse direkt konuşurdum bu ne rahatlık..

evet canım sormadan alıyor,sabah benden önce çıkıyor evden,galiba akşamdan alıyor kıyafetleri çünkü eşim evdeyken odama girmez,
ben sabah kalkıyorum giyeceğim şey aklımda ama dolabımda yok,o giymiş yada daha önce giymiş kirli sepetinde,o bende önce evden çıkıp yine benden önce evde olduğu için hergün göremiyorum ne giydiğini,
ablamada bahsettim,dedim çok kullanıyor kıyafetlerimi kızmaya başladım sen bi şekilde uyar bana kırılabilir dedim ama sonuç yok,

Kendisinin alacak durumu mu yok,bir de tamamen aynı mı zevkleriniz? Bence birlikte onun için alışverişe çıkın,durumunuz varsa da siz de ona birkaç parça alın bence,aldıktan sonra da şaka yollu benimkilere ihtiyacın kalmadı artık deyin.:21:bu arada ben de sevmem kıyafet paylaşmayı,özelim gibi gelir..:45:ha kırk yılda bir veririm giyeriz arkadaşlarımla filan ama bu kadar değil tabi...

Baya bi yüzsüz desene.. Valla kötü bi durum en nefret ettiğim şeydir bu. Ben olsam direk söylerdim heralde. başka çözüm yolu yok çünkü :S Veya küçükse kandırabilirsiniz. Sürekli kaşınıyorum doktora gittim cildim çok hassasmış kimsenin kıyafetini giymemeliymişim aksi taktirde bendeki bu kaşıntı bulaşabilirmiş kıyafetimi kullananlara falan de inanır bence :34:

yok canım kandırılabilecek yaşta değil 17 yaşında

şuan en deli çağları ve yaşıda küçük,yanlış anlamaya,kırılmaya müsait..demekki aynı giyim tarzlarıdan hoşlanıyorsunuz..beraber çarşıya çıkıp gel sen dershaneye başladın sana ait sana özel birkaç kıyafet alalım gördüğüm kadarıyla beim tarzım hoşuna gidiyor ama tabii beim olduğu içinde giyerken sen rahatsız oluyorsun,sana ait sana özel olsunki rahatsızlık hissetmeden rahat rahat giyersin dersin böylece hem senin kıyafetlerii giymemiş olur hemde kırıcı olmadan halletmiş olursun.

Ben de kıyafetlerimi kimseyle paylaşamam.Bikinilerini bile paylaşanlar var.Açıkça söyleyin,sonuçta dershaneye gidiyor,defileye gitmiyor ya bu kız?

yaa ben o kadar katı değilim,ihtiyacı olduğunda giyebilir kıyafetlerimi,buna birşey demiyorum,ama öyle istediği zaman istediği kıyafetimi giymesi ve bunun çok sık yaşanması rahatsız ediyor beni

Kim olursa olsun ben de sinir olurdum.En nefret ettiğim durum kıyafet paylaşmak.

Birkaç gün giyeceğin kıyafetleri önceden seçsen.Ayırsan.Yeğenine söylesen.
Yavaştan anlar belki.
Pat diye söylersen üzülebilir genç kız.
O da şık olmak istiyordur...

ya ne bileyim oda biraz tuhaf sanki,yarın bu jeanı ben giyeceğim sen giyme ama başka bir şey giyebilirsin gibi oluyor biraz

bende bunu düşünmüştüm ama herkes benle dalga geçer diye yzamamıştım:5:

ya kızlar sorun kıyafetinin olmaması yada durumlarının kötü olması değil,ama tabii istediği zaman alışveriş yapabilen biri değil,
ama biraz fazla rahat,geçen hafta sonu ablamdaydım,eşofman alırken baktım yeğenimin dolabı dolu dedim abla neden bunları almıyor yanına,
yani çorap ve eşofman dahil benden giyiniyor,kendine ait bir tane eşofmanı var bizde,ama kendi evlerinde dolu,sonuçta haftasonu ziyaretine gelmedi bana bu 4. yılı bizde geçirdiği,ve hafta sonlarına bende,
inanın dün 10 çift çorap aldım,çorabım kalmamış artık,bir kere eşofman konusunda uyardım yine yeni aldığım bi eşofmanı evde giyiyordu bende dedim bu ve bunun gibileri evde giyme ben onları dışarı çıkarken giyiyorum diye,

hatta birgün istanbula gidecektim,öncesinde kıyafetlerimi yıkayıp astım sabah alıp çıkacağım,oda evine gidecekti ben evde olmayacağım için,bi baktım yanıma almayı düşündüğüm kıyafetlerin bazıları yok,o alıp gitmiş,
yani baya bi sorun oldu bu kıyafet olayı,nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum

ya ne bileyim oda biraz tuhaf sanki,yarın bu jeanı ben giyeceğim sen giyme ama başka bir şey giyebilirsin gibi oluyor biraz

Öyleyse direk söylemen lazım canım.Sen ona özel kıyafetlerde alsan onun gözü yine kalır seninkilerde.
Kesin çözüm lafı dolandırmadan söylemek ki çok zor....

belki dolabınızda özel eşyalarınız var, kırmamakta bi yere kadar yani.. odanızın kapısını kitleyebiliyosanız kitleyin o zaman anlar herhalde rahatsız olduğunuzu tabi konuşamazsanız.. ama konuşmak daha yararlı olur.. bence size özendiği için yapıyo bunları gibi geldi.. Allah kolaylık versin valla, siz ne kadar dikkat ederek konuşsanızda alınacağı kesin..

Son düzenleme:
kandırılabileceğinizi zannetmem eğer böyle bişey yaparsanız anlar,rahatsız olucağınızı kendisi düşünmesi lazım aslında,annesi babası yokmu ihtiyaçlarını karşılıyacak

canım kusura bakmayın da ,biraz da kırılsın..nasıl rahatlıkla alıp yüzsüzce kullanıyor kıyafetlerinizi,size sormadan alıyor,duyacaklarına da tepki vermesin bi zahmet.
zaten sizin bu düşüncenizden dolayı tepenize çıkmış anladığım kadarıyla..siz dur demedikçe de artarak devam edicek..
azıcık kırılsa bişi olmaz,en fazla dolabınıza fazla uğramaz..

belki dolabınızda özel eşyalarınız var, kırmamakta bi yere kadar yani.. odanızın kapısını kitleyebiliyosanız kitleyin o zaman anlar herhalde rahatsız olduğunuzu tabi konuşamazsanız.. ama konuşmak daha yararlı olur.. bence size özendiği için yapıyo bunları gibi geldi.. Allah kolaylık versin valla, siz ne kadar dikkat ederek konuşsanızda alınacağı kesin..

kapımı kilitlemek konuşmaktan daha ağır olur canım yaa,zaten ne ara aldığını da anlamıyorum,galiba yatmadan önce alıyor,e evde hep beraber otururken kapımı kilitlemek te çok manasız

Back
X