- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
ya kızlar sorun kıyafetinin olmaması yada durumlarının kötü olması değil,ama tabii istediği zaman alışveriş yapabilen biri değil,
ama biraz fazla rahat,geçen hafta sonu ablamdaydım,eşofman alırken baktım yeğenimin dolabı dolu dedim abla neden bunları almıyor yanına,
yani çorap ve eşofman dahil benden giyiniyor,kendine ait bir tane eşofmanı var bizde,ama kendi evlerinde dolu,sonuçta haftasonu ziyaretine gelmedi bana bu 4. yılı bizde geçirdiği,ve hafta sonlarına bende,
inanın dün 10 çift çorap aldım,çorabım kalmamış artık,bir kere eşofman konusunda uyardım yine yeni aldığım bi eşofmanı evde giyiyordu bende dedim bu ve bunun gibileri evde giyme ben onları dışarı çıkarken giyiyorum diye,
hatta birgün istanbula gidecektim,öncesinde kıyafetlerimi yıkayıp astım sabah alıp çıkacağım,oda evine gidecekti ben evde olmayacağım için,bi baktım yanıma almayı düşündüğüm kıyafetlerin bazıları yok,o alıp gitmiş,
yani baya bi sorun oldu bu kıyafet olayı,nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum
işiniz zor valla,açık açık konuşmaktan yada odanızın kapısını kitlemekten başka çare yok...çoraba kadar almak neden anlamadım,hadi kıyafette özeniyor beğeniyor vs..ama 10 tane çorap nası bitmiş,çorabıdamı yok