• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeğeninizi size benzeten oldu mu ?

Oldu hatta cok fazla hatta ben ywgenimi kizkardesime(teyzesine) benzetirim olabilir yani bunda cok imkansiz bisry yok

Olmadı .

Bu dünyada kimse kimseye benzemez .

Hele de akrabalar asla !

Not: Bu forumda yeteri kadar cevap gelmişti soruna .En önemli cevapta ; bu konuda uzmana gitmemdi

aslında hala/dayı/amca/teyzenizin çocuğu olduğunuzu düşünüyorsunuz. onu artık anladık

ama böyle benziyor musunuz benziyor musunuz diye sora sora ne sonuca ulaşabilirsiniz ki?

Canim ablamin kizini herkes bana benzetir. Gecen gunlerde de konularina denk gelmistim. Bak herkes bana benzetir ablamin kizini, herkes. Evet her goren ayni tipa tip benziyorsunuz derler.

2016-10-28 17.02.31.webp

Genlerden gelen bir şey . Benzeye bilirsin de benzemeye bilirsinde . Beni taaa babamın babanesine benzetiyorlar :D :D tey tey yani :halay::halay: şüphen varsa dna testi yaptır

Türkçede bununla ilgili atasözü bile var, oğlan dayiya kız halaya benzer :)

Arkadasimin oglu var. Kendi esmer kumral arasi, kocasi baya esmer. Ogullari sarisin mavi gozlu tipiyle hareketleriyle tipki sarisin mavi gozlu olan dayisinin kopyasi. Dayimin kizi annemin kopyasi. Kardesim dayimin kopyasi. Erkek kuzenim teyzesinin kopyasi. Olabiliyor yani.

Sırf benzediğin için şüphe etmek normal değil psikologa gitmelisin
Ablamın kızı ben doğursam bu kadar benzemezdi bana

Back
X