Yeğenlerim ve Dayısı

Gotururdum
Kimse icin degilse de gencecik yavrusunu topraga vermis evlat acisi yasamis o anne icin giderim. Abimde bir kizar iki kizar susardi. Ikna edemeyeceginize inaniyorsaniz oldu bittiye getirin. Haber vermeden goturun.
Abimden habersiz götüremem ama ikna edebilirim diye düşünüyorum 1 saat için.

Buyuklerin keyfi bozulmayak, alinmayak darilmayacaklar diye cocuklarin ruh hallerini tehlikeye atamam.
O yuzden cocuklari goturmem, anneanne istiyorsa gercekten bir sekilde gelir gorur bence. Abiniz cok hakli, bence onu iknaya calismayin.

Ben basta ayrıntıları onu için verdim zaten. 4 yılda umurlarında olmadı bu çocuklar, tamam aynı şehirde görüşsünler dedik ama saçma sapan bir hal çıktı ortaya. Çocukları hiç düşünmeyerek hareket ediyorlar. Onlarla ayrıca görüşme durumu olmayacak ama ananeyi bir sefere mahsus görseler mi diye düşüyorum.

Eve davet etmeyi düşünemedim konuyu açarken ananenin sağlığını düşünerek ama çağırmak daha mantıklı sanırım.

Ayni dusunuyorum. Sehir degistirebildi ise eve de gelebilir, yuruyerek gelecek degil ya, oglu getirsin taksiye binsin.

Çocukları merak eden, gelsin görsün. Ne diye vicdan yapıyorsunuz kendinize. Adamlar bunca zaman durmuş durmuş, iş dolayısıyla aynı yere gelmek durumu hasıl olmadan, zahmet edip gelip görmek bile istememişler. Yengeye cevaben, çocukların anneannelerinide alıp, sizin annenizin evine getirebileceklerini, bu şekilde görüşmeyi sağlayabileceğinizi söyleyin.Milletin gönlü hoş olacak diye kendinizi yormayın.

Ay valla durup durup yazıyorum, sinir oldum tam adam yıllar sonra evlenecek çıkmışlar ortaya, bence çok anlayış göstermeyin, evinize bile almayın o kadar samimi davranmayın dışarıda bir cafe de buluşun gerek yok hizmet etmeye filan. İnsan evladının çocuğuna sahip çıkmaz mı ki sizin taraf görüşsün diye cabalamis, zaten duyguları kör bir aile gerek yok. Sabilere dediklerinden belki, duyguları kôrelmiş

abin çocuklarının öğretmeniyle mi nişanlandı?

çocuklar için üzüldüm anneannesi görsün torunlarını kadının bir suçu yok.zaten yaşlıymış sonra birşey olur falan vicdan azabı çekmeyin.

Tabiki birlikte gidip görüşün yaşlı kadın görsün torunlarını. Ama dayı ve yengeye birdaha çocukları vermeyin bence. Durumu kabullenememişler belli ki ama acılı bi indan nasıl bu şekilde düşünür anlayamıyorum. Aninizin nişanlısına da takdir ediyorum

Buyuklerin keyfi bozulmayak, alinmayak darilmayacaklar diye cocuklarin ruh hallerini tehlikeye atamam.
O yuzden cocuklari goturmem, anneanne istiyorsa gercekten bir sekilde gelir gorur bence. Abiniz cok hakli, bence onu iknaya calismayin.
Kendim götürmeyi şunun için düşündüm, götürürüm hosuma gitmeyen bir durum olursa istediğim zaman kalkarım ama eve gelirlerse misafir oldukları için onlara ayak uydurmam gerekecek.

Kendim götürmeyi şunun için düşündüm, götürürüm hosuma gitmeyen bir durum olursa istediğim zaman kalkarım ama eve gelirlerse misafir oldukları için onlara ayak uydurmam gerekecek.

ama iste hosunuza gitmeyen o durum olustugunda, siz cekip eve donerken o cocuklar yine etkilenecekler.

Bosverin, siz niye baskalarinin iyiligini bu kadar dusunuyorsunuz ki.

Kendi evinizde hos olmayan bir soz duyarsaniz, tamam yasli kadini evden kovmazsiniz belki ama alirsiniz yegenlerinizi baska odaya gecirirsiniz, markete goturursunuz ne bileyim, cocuklar hep bulunduklari ortamda olduklari icin daha rahat olurlar ve misafirden o kadar etkilenmezler.

Böylesi daha mantıklı olacak sanırım, annemle konuştum oda görmek istiyorsa gelip kendisi görsün dedi.

Dayı ve yengeyle tek görüşme durumu olmayacak bundan sonra zaten bir sefere mahsus anneannne için olacak bu görüşme.

Haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…