• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenlerinden nefret eden amca

Anlattıklarn bir de gözünle gördüklerin.
Ya görmeden neler yapıyordur acaba bu psikopat.. Başlarım böyle amcaya.
Sakın ama sakın çocuklarınızı ezdirmeyin bu baba yarısı müsveddesine. Belli ki psikolojik sorunları var, şaka adı altında sizin çocuklardan çıkartıyor acısını.
Çook sinirlendim çook:sinirli: Sakın sessiz kalmayın.

Bir olur iki olur snra ben duramazdim.
Hesap sorardim.
Kim o ya??

Vallahi ağzının ortasına indiresim geldi! Şerefsiz manyak! Polise şikayet edin, çocuğu her yalnız bulduğunda ya şiddet ya tehdit ediyor. Allah korusun yarın öbürgün cinsel kimliğini de zedeler bu pislik, iğrenç yaratık. Uzak tutun oğlunuzu. Gerekirse ortalığı yıkın yakın dökün ama bu çocuğun psikolojisini koruyun. Ortada hem fiziksel hem psikolojik olarak istismar var!

Ben böyle bir durumda eşime bırakmam konuşmayı, doğduğuna pişman ederim. Büyük olaylar çıkabilir, çıkarsa çıksın. O küçücük çocuk sizin korunmanıza muhtaç, evladımı bir manyak amcadan koruyamayacaksam ben neyim saksı mı? Dilini korkak alıştırma, adam çocuğuna hem fiziksel hem duygusal şiddet uyguluyor, bazı şeyleri göze alman lazım.

Kendimi yerinizde düsünemiyorum bile. Cocugunuz korkmus. Bunu da dikkate alin. amaca korkusuyla tehdiyile yasayacak. Ciddi seyler bunlar. Kapimin önünde beni azarlayan adami yillar gecti de unutamadim. O adam beni öldürecek diye senelerce korktum ben. Cocugun icinde acilan yaralari göremezsiniz. Acilen bu durumu engelleyin. O herifin kolunu eline aldi mi kiracak öyle sinirlendim su hasta ruhlu herife.

Eşin fazla sakin kalmış konuşarak çözülecek bir mevzu değil bu. İlk olayda gemileri yakıcaktınız.

Cocuklar bazen kendileri icin neyin daha iyi oldugunu bilemiyor. Eger gerekirse is yapmadan devamli cocugu kollayabilecekseniz gidin ama yok illa ki is yapmam lazim bazen cocugu diger aile fertlerine emanet ediyorum diyorsaniz, cocuk aglasa da gitmeyin yazliga. Iki negatif olasilik var.

Birincisi: Cocuk istemeden amcasinin kendisine yaptiklarini taklit edebilir ve buyudugunde amcasi gibi davranabilir.

Ikincisi:amcanin cocuga uyguladigi psikolojik ve fiziksel siddet cocukta ogrenilmis caresizlige sebep olabilir ve kendini korumaktan aciz duruma dusebilir.

Her durumda, yetiskin bir birey oldugunda yapilanlarin izini ruhunda tasiyacak ve onu yeterince korumadiginiz icin babasindan ve sizden nefret edecektir. "Ama siz yazliga gitmeyi cok istiyordunuz" demeniz de onlar icn hic bir anlam ifade etmeyecektir. Lutfen masum ve gunahsiz yavrunuzu incitmelerine izin vermeyin.
Kayınvalidenin yazlığında görüşüyoruz yılda bir kaç kere. Çocuklar çok seviyor yazlığı. Gitmek istemiyorum ama çocuklar çok istiyor.

İyilik kötülük kavga gürültü hiç birini düşünme konuş. Konuş ki herkes haddini bilsin kocan da dahil buna

Canımsin benim . Gıcık bir durum gerçekten.
Çocuğunu o adamın yanında senden hiç ayırma.

hanı su bı enıste vardı
yegenının yuzune asıt doken
aklıma o geldı
o amca denen hayvanla gorusmeyın
fırsatını bulsa cocugun canına kast edecek
lutfen uzak durun
ve pedogog eslıgınde mı olur nasıl olur bılmem esınıze bu durumu ıspatlayın
gorusmeyın o kısıyle aılece
benım evladıma bırı boyle bırsey yapsa ılk gunden yaygarayı koparır gorusmezdım

daha ilk kotu sozde ortaligi ayaga kaldirirdim.. babasi yokken sahip cikacagi yerde.. kendisi aile kuramamis,coluk cocuk sahibi olamamis bir adam mi? kiskaniyor olmasin?

senin sakinliğin şaşırtıcı. eşin kardeşinin yapmadığını düşünüyor olabilir de sen istediğin kadar abartılı tepki vermeliydin, vermelisin.
koca öküz, insan olamamış kaç yaşına gelmiş. hem pislik, hem yalancı.
bundan sonra umarım gerekeni yaparsın.

Selamlar hanımlar.Bizim biri 8 diğeri 7 yaşında iki çocuğumuz var. Gayet normal öyle şımarık filan olmayan sıradan çocuklar.

Çocuklarımın amcası özellikle oğlumdan hazzetmiyor. Sürekli gerizekalı,dallama, aptal, kodummu oturturum, bi vurursam beynim tavana yapışır şeklinde konuşuyor bununla. Önceleri hadi tarzı böyledir filan diye ses etmiyordum ama son zamanlarda vurmaya da başladı. Geçerken ensesine patlatıyor filan. Bu arada çocukların tek suçu da yemeği yavaş yemeleri bir de kanepede uzanmaları filan.

Artık gerçekten sinir olmaya başladım. Neden vuruyorsun çocuklara ne yaptı sana bunlar dedim. Noolcak abimde beni dövüyordu çocukken filan gibisinden bişeyler geveledi. Eşimle konuştum o da ben onunla konuşurum dedi. Sonra konuşmuş bu. Güzelce anlatmış telefonda (şehir dışında yaşadığı için tlf. etmiş, ama yılda dört beş defa görüşüyoruz ailece) sen onların amcasısın yaklaşımın yanlış vb. flan demiş. O da şaka yapıyorum vb. demiş. Herneyse bir kaç hafta sonra görüştüğümüzde Bu oğlumun omzunu sıkmış omzu kıpkırmızı geldi çocuk ama nasıl ağlıyor. Neden yaptı dedim? Babannemin kulağına bişey söylemiştim. Sonra beni yolda yalnız yakaladı ve ne söyledin babanene? diye omzumu acıttı dedi. Sinirden ellerim titredi ben konuşsam kavga çıkacak hemen gene eşime söyledim o tekrar konuşmuş yaa abartıyo kaykaydan düşmesin diye tuttum ondan oldu demiş. Neyse ertesi gün de oğlanı gene ylnız gördüğünde "ispiyoncu pislik, bittin sen oğlum" demiş. Çocuk anne ispiyoncu ne demek diye geldi yanıma, korkmuş tabii. Bu ne şimdi? Söz konusu amca 39 yaşında.

Dırdır yaptığımı ve çok büyüttüğü söylüyor eşim şimdi de. Sinirden ağlıyorum şu an. Kendisi horul horul uyuyor. Ben bu adamı ne yapayım ailesine sahip çıkamayan baba namzeti. Sabah o adamla da konusucam olmazsa savcılığa polise başvurucam. Yeter artık dayanamıyorum.
Allah size sabır veriyor galiba.Benim çocuğum olucak ona da biri vuracak ha mahvederim kim olursa olsun ben onu.

Ben de eşinize karşı içinde bir kin olduğunu düşünüyorum. O bana böyle davranmıştı küçükken deyip çocuklarından hıncını çıkarıyor. Kesinlikle görüşmezdim hiç normal değil davranışları. hele ki şiddet uygulayacak orda kopardı olay. Ağırlığınızı koyun eşinize de bir daha amcalari çocuklarınıza yaklaşmasin

Psikolojik sorunları var bence.Yani küçükken ya dediği gibi abisinden ya da amcasından akrabalarından birinden böyle şeyler görmüş ki yansıma olarak sizin oğlunuza bunu yansıtıyor. Nefretini yani küçükken uğradığı bu duruma olan nefretini böyle çıkarıyor işte.

Selamlar hanımlar.Bizim biri 8 diğeri 7 yaşında iki çocuğumuz var. Gayet normal öyle şımarık filan olmayan sıradan çocuklar.

Çocuklarımın amcası özellikle oğlumdan hazzetmiyor. Sürekli gerizekalı,dallama, aptal, kodummu oturturum, bi vurursam beynim tavana yapışır şeklinde konuşuyor bununla. Önceleri hadi tarzı böyledir filan diye ses etmiyordum ama son zamanlarda vurmaya da başladı. Geçerken ensesine patlatıyor filan. Bu arada çocukların tek suçu da yemeği yavaş yemeleri bir de kanepede uzanmaları filan.

Artık gerçekten sinir olmaya başladım. Neden vuruyorsun çocuklara ne yaptı sana bunlar dedim. Noolcak abimde beni dövüyordu çocukken filan gibisinden bişeyler geveledi. Eşimle konuştum o da ben onunla konuşurum dedi. Sonra konuşmuş bu. Güzelce anlatmış telefonda (şehir dışında yaşadığı için tlf. etmiş, ama yılda dört beş defa görüşüyoruz ailece) sen onların amcasısın yaklaşımın yanlış vb. flan demiş. O da şaka yapıyorum vb. demiş. Herneyse bir kaç hafta sonra görüştüğümüzde Bu oğlumun omzunu sıkmış omzu kıpkırmızı geldi çocuk ama nasıl ağlıyor. Neden yaptı dedim? Babannemin kulağına bişey söylemiştim. Sonra beni yolda yalnız yakaladı ve ne söyledin babanene? diye omzumu acıttı dedi. Sinirden ellerim titredi ben konuşsam kavga çıkacak hemen gene eşime söyledim o tekrar konuşmuş yaa abartıyo kaykaydan düşmesin diye tuttum ondan oldu demiş. Neyse ertesi gün de oğlanı gene ylnız gördüğünde "ispiyoncu pislik, bittin sen oğlum" demiş. Çocuk anne ispiyoncu ne demek diye geldi yanıma, korkmuş tabii. Bu ne şimdi? Söz konusu amca 39 yaşında.

Dırdır yaptığımı ve çok büyüttüğü söylüyor eşim şimdi de. Sinirden ağlıyorum şu an. Kendisi horul horul uyuyor. Ben bu adamı ne yapayım ailesine sahip çıkamayan baba namzeti. Sabah o adamla da konusucam olmazsa savcılığa polise başvurucam. Yeter artık dayanamıyorum.

Herkesin içinde hala kavga çıkar. Bu amca normal değil. Diğer çocuğunuz da kız çocuğu galiba. Ona da dikkat edin. Eşinizin ailesi normal değil. Kendi çocuğu yok mu? Resmen sizin oğlunuza hirslanmis. Çocuğunuzun konuşun. Bir daha olursa bu isi polise kadar tasirim ben. Cocugu hirpaliyor. Cocugun yasi kucuk kendini korumayi ogrenmesi lazim. Yarın bir gün okula başlayacak. Burada takinacaginiz tavır çok önemli. Bu işi sonuna kadar goturmekten çekinmeyin. KV ile görüşün. Onun da desteğini almaya bakın.

Back
X