Benim de 4 yaşında yeğenim var soytarının teki
ters konuşur hep,sabahsa akşam oldu der,sıcaksa soğuk bu ağzım yandı der,dolaptan süt çıkarır ısınsın demez de soğusun bu der
kelimelerin,harflerin yerini değişir,saklanbaç demez,kaslanbaç der,serkan diyemez kersan der
bi de pepee gibi halay çeker horon teper güldürüp durur bizi sıpa :))) daha çok şey var ama aklıma gelenler bunlar..
4 yaşında halamın torunu var...
Tam bi fırlama...
Bacakları çıplak görmesin...
Gelip eller uff yavyuuya bak ne düzel bacaklayın vaay der...
Alışveriş yaparkende etek deneyen bayanların yanına gidip bacaklaya bak fıştık fıştık yaparmış...Birde yaşıtı kızları öpmek istemesi var bu ufaklığın gel kız bi kere öpeyim demeside çabası
Büyüyünce sapık olmasa bari
benim yegenim de firlamanin önde gideni hizina yetisemiyoruzsapik dedinde aklima geldi birgun dedesiyle alisveris yapmaya gitmisller, arabayi park ediyor babam bizimki kizlara cok duskun heleki buyuk kizlara, kucuk kizlar sarmiyor bunu, camdan bakiyormus kadinin biri geciyo, hemen dedeye demiski dede su kadini eve göturup tik tikkkk yapalim tabii dede sok icinde oraciktta adam gulme krizine giriyo eve geldiklerinde, zar zor anlatti gulmektten babam simdiden capkin olmus, buyunce kimbilir kac kizin gönlunu yakacak simdiden korkmaya basladim
Yanlış anlamanızı istemem ama bu hiçte normal gelmedi bana.
3,5 yaşında olduğundan bahsediyorsunuz.
Bu söyledikleri gerçekten boyunu aşmış bence.
Siz onun sevimliliğine verip gülüp geçiyorsunuz belki ama o yaşta bir
çocuk böyle birşeyi nasıl bilebilir ve söyleyebilir ki.
Bu konuda daha tedbirli davranmalısınız bence.
canım benim posta kutun dolu bayramdan önce mesaj attım dolu olduğu için almadın tabiki.....buradan ulaşayım dedim
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?