tek fiyat olarak pahalıymış birazilla takas yapmak mı istiyorsunuz
Ben daha fazlaya almistim canim ama yerim yok kullanamiyorum.ne kadar olur peki pijama guzel bi fiyat ver lutfen bu ara astim siniri ve harclarim beni bekliyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek fiyat olarak pahalıymış birazilla takas yapmak mı istiyorsunuz
Ben daha fazlaya almistim canim ama yerim yok kullanamiyorum.ne kadar olur peki pijama guzel bi fiyat ver lutfen bu ara astim siniri ve harclarim beni bekliyo![]()
hırkayla pijamaları 30 a veririm canım
Oooooo hic uymaz bana hirkayi almicam zatende pijamayada 20 dedin sanirim aramaya devam ediyim saol tatlim
sen ne kadar düşünüyorsun ikisini alırsan indirm yaparım
Hirkaya ihtiyacim yok canim ama guzel hosuma gitti takas yapabilirim dedim.pijama icinde 10 lira dusunuyorum bi kac ark. Buldum ama beden tutmadi saten pek gitmiyo cunku bizde ceyiz icin kullanicaz
en son 15 yaparım canım hırkayı da çok beğendiysen 5 e bırakırım yeni şeyler ekliyorum istersen onlara da bakabilirsin
(yanlış yere yazmışım yaa)
Pirselen demligi istersen onunla talas edebiliriz ikisini
yok canım sağol ya![]()
canım illa pantolonlumu olacak elbise tarzı veya şortlu istersen var elimde bende l-xl cım
Eki Görüntüle 978335 Eki Görüntüle 978336 Eki Görüntüle 978337 Eki Görüntüle 978338 Eki Görüntüle 978339 Eki Görüntüle 978340 Eki Görüntüle 978341
nurteks pijama altıyla takım ikiside yeni kullanılmamış m beden çok şık duruyor tanesi 5 tl
elimden çıkmasını istedigim için satıyorum
bazada kaldıgı için kırışık ütüyle gıcır gıcır olur ipekli kumaşı ve içi gösteriyor
Eki Görüntüle 978342 Eki Görüntüle 978343 Eki Görüntüle 978344 Eki Görüntüle 978345 Eki Görüntüle 978346 Eki Görüntüle 978347
s beden çok tatlı rekte çok oldugundan bu hiç kullanılmadı kat izlerinden de belli zaten 9 sene önce 75 tl idi...
35 tl
pijama takımı
şortlu askılı takım
gecelik sabahlık takım toplam 6 parca
Eki Görüntüle 978342 Eki Görüntüle 978343 Eki Görüntüle 978344 Eki Görüntüle 978345 Eki Görüntüle 978346 Eki Görüntüle 978347
s beden çok tatlı rekte çok oldugundan bu hiç kullanılmadı kat izlerinden de belli zaten 9 sene önce 75 tl idi...
35 tl
pijama takımı
şortlu askılı takım
gecelik sabahlık takım toplam 6 parca