Yeme konusunda ısrar

Onlara göre o yüz hep kaşık gibidir zaten :))) ama kaşık var kaşık var

Beni ayaklı, yürüyen IPhone gibi gören bir arkadasım var, etmeyin acıyın bize bir sene tam dört tane getirdim, artık haber vermeden geliyorum :))

Beni ayaklı, yürüyen IPhone gibi gören bir arkadasım var, etmeyin acıyın bize bir sene tam dört tane getirdim, artık haber vermeden geliyorum :))

Kizim iphone getirmiyorsaniz emerigalarda olmanizin bize faydasi ne

en nefret ettiğim şeydir ısrar.sen insanlığını yapıp misafirin önüne koyuyosun ikramını, gerisine karışma ister yer ister yemez neden bu ısrar sen bilirsin demek çok mu zor. bi çay bile içmek istemeyince açık iç bi bardak daha iç illa bi tane daha içircekler yani ısrarlar zorla ve ben ısrardan bu kadar hoşlanmazken, kayınvalidem hayatımda tanıdığım en ısrarcı kadın olarak karşıma çıktı. çok bunalıyorum daralıyorum

eskilerde anneler çocuklarını gittikleri yerde bir şey istemesin diye tembihleyip, olur da isterlerse evde fırçaladıklarından olsa gerek, bir nesil aç olsa da söyleyemediğinden ve o nesil şu an muhtemel bir şekilde anne/anneannelerimiz olduğundan gelen herkesin aynı muameleye maruz kaldığını ve söyleyemediklerini düşünüyor ve aç kalsın istemiyor bence :) kv min ve annemin anlattığı hikayelerden çıkardığım sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…