yemeğe gelmeli bir konu

Konunuzu okudum ama yorum yapamıyorum :KK70:
Yani ne demem gerektiğini bilemedim şuan da :KK70: ben kayınvalidemi, kayınpederimi ziyadesi ile seviyorum.. Bizim de evimiz yürüme 5-10 dk .. hafta da 2 gün görürüm kendilerini. Görmesem aklım kalıyor, nedendir bilmem :KK70: ben biraz kronik vakayım sanırım :KK70: mutlaka ya o yemeğe davet eder ya da ben.. hafta da 3 kere falan da mutlaka telefon da konuşuyoruz anne kız gibi dedikodularımız vardır :KK70: hatta çağırdığım zaman yemeğe gelmez ise bir de üzerine tavır alır trip yaparım :KK70:

Bilmem bence siz bu durumdan memnun değilseniz, anne çay koydum mısır patlatıyorum hadi kop gel de :KK70:

ayy ne güzel insanın içinden gelince daha iyisi yok işte:)
ben de seviyorum ya, emeği çok var üstümde. ama keyfime düşkünlüğüm baskın geliyor sanırım:D:D
minnoş bir insan genel olarak, arada alınganlığı tutuyor ama kv sonuçta o kadar olucak :KK53:

ayy ne güzel insanın içinden gelince daha iyisi yok işte:)
ben de seviyorum ya, emeği çok var üstümde. ama keyfime düşkünlüğüm baskın geliyor sanırım:KK70::KK70:
minnoş bir insan genel olarak, arada alınganlığı tutuyor ama kv sonuçta o kadar olucak :KK53:
Siz bakmayın, dolduruşa gelmeyin minnoş kayganalar candır :KK73: :KK73:

ay süpersiniz, bu sitede azınlıkta ola gruptasınız belki de grup bile değil bu şekilde teskin eden tek kişi olabilirsiniz :KK53:
Ama çok seviyorum :D gerçekten öyle :KK51:
Mesela annem gelmese aramasa o kadar bozulmuyorum, ama kayınvalidem gelmeyince bi bozuluyorum tavır alıyorum nedense :D tatil planı yapıyorum eşimle annemleri de götürelim diyorum her sene teklif ediyoruz hoş gelmiyorlar ama ben gene de bir umut :D kahve sigara eşliğinde dedikodu seanslarımız vardı ben hamile kalınca sigarayı bıraktım tabi:KK14: ben bırakınca canım çekmesin diye o da bıraktı :D :KK73::KK73:

sizde içinizden ne geliyorsaa öyle davranın:KK50:

Ya bence haftada 1 gidilmeli ziyarete ama kısa tutulmalı 2-3 saat kadar.2 gün fazla. Sonucta esinizin ailesi size bir kötülükleri varsa bilemeyeceğim orası ayrı. Bir de siz calışıyorsunuz yani yorgunsunuz yemeğe çağırmak doğru değil bence. 2 haftada bir çaya çağırsanız kâfi

Back
X