Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yemeği çok kaçırınca kendimi suçlu hissediyoreee :D
yemeği çok kaçırınca ne napmalı kızlar ? direk spor mu yapıyım,ya da su mu içiyimbu ara çok yemeye başladım.. durduramıyorum kendimi zaten daha yeni kilo verdim.bi daha kilo almak istemiyorum.. :26:
Çok öğün az yemek taktiğini uygula. Kendini aç bırakarak bir şey elde edemezsin.
Spor, egzersiz yap.
Sebze ve meyve ağırlıklı beslen.
Haftada bir balık ye.
Ara öğünlerde yoğurt, meyve suyu falan tüket.
Boğazına durr demezde homidi gırtlak yaparsan kendini tabi kii suçlu hissediyore olabilirsin canım..Öncelikle ana ve ara öğünlere yay yiyeceklerini..Yemekten önce su içmeyi dene içtiğin su midende tokluk hissi oluşturarak az yemek yiyebilirsin böylelikle.Ama sen farklı çözümler bulursan bizimle de paylaş tatlım..
ben sporu 5 dk az yapsam kendmi şuçlu hissediyoreee , seninki çok normal ayran içebilirsin yemeğe başlarken . mideyi daha fazla büyütmeden önlemini al cnm ççok üzülürsün sonra