• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemeği çöpe koyup aldım oğlumu çıktım

Sen nereye gidiyon koçum ? Halletmediniz mi siz meseleyi ?
Peşindeyim :KK53:
Nere gidecem gitmedim,lingidi lingidi evime geldim. O meseleyi halletmistik yani ona göre lakin yeni kavga peydah oldu bitmiyor anam kavga sebebi bitmiyor gel benle kavga et diye bağırıyor adam. Bu arada pesimi bırak benim başım bağlı taam mi

hanımlar tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın. zoruma giden konum atmamasıydı. benden birşeyler saklamayı yani. şimdiye kadar aklıma gelmemişti. çünkü bi durum oluyordu ve çıkıyordu ortaya başka yerde olduğu kahvede gezmede avm de falan. yemek konusuna gelince evt hayvanlara vermek aklıma gelmişti ama yaptığım hazırlığı görmesini istemiştim boşa verdiğim emeği.
son duruma gelirsek annemlerde aldım ve eve geldik babam gidin halledin evinizde dedi. tabi bu arada geçerken annesi filin evin orda durdum ve tarafsız kişilerin görüşünü alacağız dedim. çünkü oğullarını tanısında istedim huzur vermediğini ama tabiki inmedi arabadan. hasta insanlar biz evde hallederiz son kez birşey istemiyorum iyorum dedi.

anlattı. saçmaladı işteyim geç kalınca sinirleneciğini biliyordum. zaten işim bitti eve geliyordum dedi. ne istiyorsan o olsun güvenmiyorsan bana dedi.
pazartesi savcılığa gidicez.böyle yaşayamam artık.

Nere gidecem gitmedim,lingidi lingidi evime geldim. O meseleyi halletmistik yani ona göre lakin yeni kavga peydah oldu bitmiyor anam kavga sebebi bitmiyor gel benle kavga et diye bağırıyor adam. Bu arada pesimi bırak benim başım bağlı taam mi
Sende yeni konular aç koçum .Onun bunu konusunda peşinden seyettiriyon :deli:
O herif seni taşıyamıyoru mu acaba :kahve:
Öyle hissetim:KK14:

Sende yeni konular aç koçum .Onun bunu konusunda peşinden seyettiriyon :deli:
O herif seni taşıyamıyoru mu acaba :kahve:
Öyle hissetim:KK14:
Oho her tartışmada konu açacak olsam başka üyelere yer kalmaz giz. Bu sefer ki öyle aman aman bi sorun değil. Bana iltifat mı ettin yirim seni.

özürler diledi. yanlış anlıyorsun senin düşünceni değiştiremem artık neyapsam dadedi. ben seni düşünüyorum sen nedersen öyle olsun artık dedi.

Adamı çok sıkboğaz edip arada gezdigine çıktığına karisirsan senden saklaması normal sayilabilir. Bir zamanlar bizlerde ailemizden çekinip gizli gizli çıkardık arkadaşlarla gibi. Acaba çok mu karisirsiniz müdahale edersiniz eşinize ?

Oho her tartışmada konu açacak olsam başka üyelere yer kalmaz giz. Bu sefer ki öyle aman aman bi sorun değil. Bana iltifat mı ettin yirim seni.
Arada aç konu benim için ben okurum seni :KK19:
İltifat değil gerçek onlar :D
Başını bağlayan da yesin seni:KK22:
İşte kafiyem de bu kadar :p

özürler diledi. yanlış anlıyorsun senin düşünceni değiştiremem artık neyapsam dadedi. ben seni düşünüyorum sen nedersen öyle olsun artık dedi.
Konu bu kadar ufak ve halledilebilecek birşeyse,
Eşin nasıl hemen böyle vazgeçebiliyor?
Sence oda bitsin istiyor mu?

adam her boş kaldığı zaman evdeki çocuklarını unutup kendini elemeye giderse ve bu durum da karşıma alıp konuşmama rağmen anlamazsa bunda sıkboğaz denirse evet haklı olabilirsiniz. desin bana sizle vakit geçirmekten hoşlanmıyorum anlarım ki hep soruyorum bizden sıkılıyor musun veya utanıyor musun diye beni geçtim 2 evladı var ve bunlar erkek anne eğitim ama baba davranışını örnek alırlar.

Konu bu kadar ufak ve halledilebilecek birşeyse,
Eşin nasıl hemen böyle vazgeçebiliyor?
Sence oda bitsin istiyor mu?
çünkü kendini hal ve hareketlerini ve alışkanlıklarını değiştirmek istemiyor. tamam düzelicem evlatlar hatırına bile demedi. seni düşünüyorum kafana takma boşver herşey istediğin gibi olsun dedi.

bitsin istemiyor. ama düzelmeye de çaba göstermiyor. ben kesin konuşunca ne olduğunu şaşırdı. anlam veremedim bu raddeye geleceği aklına gelmedi sanırım

bitsin istemiyor. ama düzelmeye de çaba göstermiyor. ben kesin konuşunca ne olduğunu şaşırdı. anlam veremedim bu raddeye geleceği aklına gelmedi sanırım
Boşanıyorum desen buna da var yani?
Ya aslında sırf arkadaş ortamı için insan eşine yalan söyler mi ki ya?
Yada sadece arkadaş ortamı mı?
Arkadaşlarını tanıyor musunuz?
Arkadaşlarıyla geziyorsa bence halledilebilir bişey sırf arkadaşlarıyla diye yalan söylemek ne bileyim ilginç

Arada aç konu benim için ben okurum seni :KK19:
İltifat değil gerçek onlar :D
Başını bağlayan da yesin seni:KK22:
İşte kafiyem de bu kadar :p
Bundan sonra ki tartismada acacam konu soz,ilk yoru sen yap : ( kafiyende pek güzel pek sevindim bana şiir yazan biri var galp galp seviyom seni

Boşanıyorum desen buna da var yani?
Ya aslında sırf arkadaş ortamı için insan eşine yalan söyler mi ki ya?
Yada sadece arkadaş ortamı mı?
Arkadaşlarını tanıyor musunuz?
Arkadaşlarıyla geziyorsa bence halledilebilir bişey sırf arkadaşlarıyla diye yalan söylemek ne bileyim ilginç
tanıyorum ama evli olan arkadaşlarını. galiba bekar yada iş arkadaşlarıyla olabilir gezmeler tozmalar. diğer durumu aklıma dahi getirmek istemiyorum çünkü telefonu hep ortada. ama yapan insan her türlü yapar. sırf telefonla olacak bir durum değil sanırım.hemen kabul etmesi de aklımı kurcalıyor zaten

tanıyorum ama evli olan arkadaşlarını. galiba bekar yada iş arkadaşlarıyla olabilir gezmeler tozmalar. diğer durumu aklıma dahi getirmek istemiyorum çünkü telefonu hep ortada. ama yapan insan her türlü yapar. sırf telefonla olacak bir durum değil sanırım.hemen kabul etmesi de aklımı kurcalıyor zaten
Hemen kabul etmesini bir kenara çıkarıyorum.
Düzeltilebilir ciddi bir konuşma yapılabilir tarafı vardır diye düşünüyorum.
Acele karar vermeyin.
Belki de sizi ölçüyor olabilir mi?
Hemen kabul etmesi sanki bunu gösteriyor gibi

oh çok güzel yapmışsınız elinize sağlık okuduktan sonra ben rahatladım ,lütfen kendinizi yıpratmayın bir süre tepki olsun diye evinizi ayırın biraz aklı başına gelsin ,huylarını değiştirmesi gerektiğini anlasın her defasında affederseniz hiç bir zaman anlamayacaktır.Ayrıca verdiği cevap çok esnetilebilir ne demek "sen ne dersen öyle olsun" ??Üniv.de erkeklerin kız arkadaşlarından ayrılmak için benzer yöntemi uyguladıklarına şahit olmuştum ama evli birinin eşini kendinden soğutup boşanmaya yönlendirmesini görmek gerçekten çok üzücü.Unutmayın siz değerlisiniz,size bunu yapmaya hakkı yok.Allah yardımcınız olsun inşallah bir çıkış yolu bulunur.Eşinizin samimiyetine güveniyorsanız şayet çözüm için uğraşın ama size hakkettiğiniz ilgiyi göstermemesi büyük eksiklik çünkü bizler yabancıyız belki sizi içten içe çok seviyordur ama kazmalıkta sınır tanımıyordur bunu biz bilemeyiz o yüzden en iyisi içgüdülerinize güvenmek iç sesinizi dinlemek.

Back
X