Yemek beğenmeme sorunu

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
Kızlar eşimle yemek konusunda bi sorun yaşıyoruz
Aslında sorunda değil ama ben sorun ediyorum ama duysanız sizde gıcık olursunuz

Şimdi benim adam soğanlı ve soğana benzer hiçbir şey yemez imkanı yok eve bile almaz aldırmaz eğer eve aldıysam yemeğe koymasamda yemek yemez, yemek yedikten sonra evde olduğunu öğrenir görürsede kusar bütün akşam fenalaşır bağırır çağırır yada susar yatar..

Onun için mesela taze soğanda pırasa gibi soğansı otlarıda yemez
soğansız yemek mi var allah aşkına ya

Hee yeri gelmişken otta yemez yani karnabahardır ıspanaktır falan sevmez

Birde patatesli bir şey gördüğünde keşke patlıcan katsaydın patatestense der

Birdee yoğurt beyefendiyi uyutuyo narkoz etkisi yaratıyo diye onlu yemekleride ya yemez yada yoğurt döktürmeden ot gibi yer beğenmez
Ayranda cacıkda yemez tabi aklınıza gelmiştir..

Et yemeklerini çok seviyor ama onuda kuruysa eğer sulu yapsaydın diyo
Örneğin adana kebap köfte beyti yap önüne koy, kuru kuru keşke domates soslu olaydı biraz cıvık yani sac tava gibi yada azcık sulu sote gibi

Son bişey daha var yemeğe düşkün değil olursa yer beğenmesede beğenmedim de demez ama anlıyorum ben halinden
Hergün dışardan yesek demez ki niye,

Yemek yapmıyorum çoğu zaman çünkü gıcık oluyorum dedğim gibi
Gelince yemekte aramaz ya hadi bişi söyle otsuz soğansız yoğursuz onu yapalım der bazen, bazende hadi istetelim der yada hadi çıkalım yemeğe der
Hep böylede olmuyoki evde ocak pişmiyo ya

Birde işteyken arasam ne yapayım cnn ne istiyo diye, kendini yorma boşver diyo, ya söyle işte diyorum ee bilmiyorum sen ne istiyosan yap o zamn diyo, yine mecbur aynı şeyleri tapıyorum

Ee ben hep aynı şeyleri mi yapcam gına geldi artık .. bu adama ne yemek yapcam yıllardır şaşırdım kaldım elinden

Sizce ne yapcam kızlar

Evde sürekli pişen yemekler mantar sote,
Sac tava, kuru fasülye, nohut, patlıcan musakka ve çorbalar başka yemek yok

Son düzenleme:
Madem öyle gelsin her akşam kendi yapsın canı ne istiyorsa ,
Valla yürek dayanmaz kolaylıklar,
Olmadı her akşam kahvaltı hazırlayın en iyi çözüm

Madem öyle gelsin her akşam kendi yapsın canı ne istiyorsa ,
Valla yürek dayanmaz kolaylıklar,
Olmadı her akşam kahvaltı hazırlayın en iyi çözüm

Onun pek şikayeti yok zatende bana fenalık geliyo
Kendime yapıncada o öyle kalınca acıyorum

Hadi soğanı gördüm de , patates ve yoğurt sevmeyen cinsi de ilk kez duyuyorum.

Makarna birçok değişik çeşitte yapılabilir, türlü olabilir; soğanı gizli alıp, saklayıp, yemeklere tüm atabilirsiniz.
Tadını verince sonra geri alırsınız. Ya da soğan sosları vardı eskiden şişe de , hala var mı acep...

Sarımsak olur, soğan yerine.

Her türlü et, tavuk, balık hazırlanıp, üzerine domates sos, dökülebilir.

Melemen neden yok menü de?

Benim eşimde böyle, hatta birebir aynısı.
Soğansız yemek yiyoruz, tavuk sote, et sote, tost, menemen, makarna..
Ben zaten akşamları yemiyorum,
O da kafasına göre takılıyor :)

Evet makarna ve melemen vazgeçilmezi ama ondada makarnayı sadece ton balıklı yer
Melemenide kendi yapıyo çoğu kez

Benim eşimde böyle, hatta birebir aynısı.
Soğansız yemek yiyoruz, tavuk sote, et sote, tost, menemen, makarna..
Ben zaten akşamları yemiyorum,
O da kafasına göre takılıyor :)
Akşam yememek çok mantıklı yaa, insan daha enerjik oluyor, ağırlık çökmüyor. Ne kadar süredir böyle sizin için? Ben de acaba sürekli yapabilir miyim?

musakka kuru fasulye soğansız olmaz ki ama çoğu kişinin vardır böyle huyları ama bu kadar değildir sanırım
bende yoğurt yiyemem görmeye tahammülüm yok eşim geçen almış gizlice dolapta saklamış (ona da yedirmiyorum öyle anlaşmıştık evlenirken ama gizliden götürüyormuş) elime kaç poşet geçirdim de çöpe attım hatırlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…