Onuda denedim zamanında fenalaştı anlıyo içinde olduğunuKuru sogani rendeleyip salcayla kavur sonra ne katacaksan kat icine canim ben oyle yapiyorum
Bakliyattan anca nohut kuru fasülye
Makarna sade tonbalıklı
Hamur işi de valla ben pek bilmiyorum bi mantı var onuda yoğursuz olunca yapmıyorum
Onuda denedim zamanında fenalaştı anlıyo içinde olduğunu
Imm sağol bunu denicemMakarna çok sağlıklı değil ama efsane şekilden şekile giren bir malzeme.
Madem mantarı da seviyor size kolay bir tarif.
Mantarları ve tatlı biberi soteliyorsun, julyen doğranmış dolmalık biberde olur. Suyunu çekince krema dök, azıcık ısınsın.
Aldente pişmiş makarnayla buluştur.
Eevet soğansız ot gibi yiyozAma bunlar da normalde soğanlı oluyor ki siz soğansız mı yapıyorsunuz?
Ay cidden de soğansız yemek neredeyse yok ki.
Yemeğe tadını soğan veriyor.
Benim de mesela kayınvalidem taze fasulyeyi soğansız etli yapar.
Onu yediğimde taze fasulye yemiş gibi bile hissetmem kendimi.
İşiniz zor eşiniz çok abartmış.
Evde soğan var diye yapılan hiçbir yemeği yememek nedir
Ayy benim esim tastan yumusak ne bulsa yer ama ona da yemegi hemen hazir olacak ikimiz de evde 6 da oluyoruz istiyo ki 6:15te sofra hazir olsun. herkesin huyu baska iste. bir tanidigimin esi de sogan yemiyor kiz 2yil almadi evine simdi aliyor kovasinin ruhu bile duymuyor :)
9 yılldır kaynanamın yemk yaptığını görmedim kiAaaaaayyyyhhhh okurken daral geldi.
Elinin tersini sever mi acabaaa.
Annesi ne yapıyomuş ona ya.
Ben de soğanı bol koyarım yemeğe lezzet katar.
Üf çok zor işin Allâh kolaylık versin.
BencedeBence daha önce bir şey yaşamış bu sebzeyle travma gibi.
yüzleşmesi lazım soğan olayı ile
ayy İçim sıkıldı konunu okurken :)
Soğansız sarımsaksız yemek mı olur yaa.
Dayıcan soğanı dayıcan soğanı
Ayy iyi güldüm yaSerumla direk damardan yapasiniz hem zahmetsiz hem sogansiz otsuz islak ve yogurtsuzAllah cc sabirlar versin bilmedigim yerden sordunuz ve tabiki mutluluklar
Ya böyle işkence gibi yapsa burun kıvırsa şunu yap bunu yapma dese diliyle sert çıkışıp kurallar koysaerkek dediğin ne koyarsan önüne gıkını çıkarmadan yemesi gerek,allah yardımcın olsun ya takıntılı demek ki
Okurken fenalaştım resmen
Allah kolaylık versin...
Ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama şu kk daki konular yüzünden bekarlık sultanlık diyorum.
9 yılldır kaynanamın yemk yaptığını görmedim ki
Ya akraba akraba gezdiriyo bizi karnımızı doyuruyo
Yada allahın günü dayıyo önümüze lahmacunu
Eevet soğansız ot gibi yiyozbişeye benzemiyo zaten
Daha pilav mevzusuna girmedim bile bulgur pilavıda yemiyo
Anca prinç
Birde etin yemeğin yanında makarna olmaz yemez prinç olaydı güzel olurdu deyip sade yemeği yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?