Yemek beğenmeme sorunu

Benim eşimde domates yemez ve onsuz yemek olur mu hiç? Annesi Antakya yemeklerinin ustası,çıtayı baya yükseltmiş yani ama onun bile yemeklerini çoğu Zaman beğenmez. Sinir edince zıkkımın pekini ye diyorum sallamıyorum artık:)

Imm sağol bunu denicem

Eevet soğansız ot gibi yiyoz bişeye benzemiyo zaten

Ohh şanslısınız ama benimkide o gün aç uyusa umru değil bi meyve yer yatar yani yada abur cubur
Onuda pek aramazya
Ben yemek için yaşıyanlardan değilim yaşamak için yiyenlerdenim diyo bide

Aaaaaayyyyhhhh okurken daral geldi.
Elinin tersini sever mi acabaaa.
Annesi ne yapıyomuş ona ya.
Ben de soğanı bol koyarım yemeğe lezzet katar.
Üf çok zor işin Allâh kolaylık versin.
9 yılldır kaynanamın yemk yaptığını görmedim ki
Ya akraba akraba gezdiriyo bizi karnımızı doyuruyo
Yada allahın günü dayıyo önümüze lahmacunu

yemekte ne var dediğinde ver yemekçilerin telefonlarını sende yap kendine miss gibi yemek...

Okurken fenalaştım resmen
Allah kolaylık versin...
Ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama şu kk daki konular yüzünden bekarlık sultanlık diyorum.

erkek dediğin ne koyarsan önüne gıkını çıkarmadan yemesi gerek,allah yardımcın olsun ya takıntılı demek ki
Ya böyle işkence gibi yapsa burun kıvırsa şunu yap bunu yapma dese diliyle sert çıkışıp kurallar koysa
Parçalarım valla
Hiçç yapmam dertte etmem ne yerse yesin ben yapar yerim kendim ama garibimin seside çıkmıyo
Ama beğenmiyo bişiyorum sevdiği seylerdende bana fenalık geldi
Orta yolu bulamıyorum

Okurken fenalaştım resmen
Allah kolaylık versin...
Ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama şu kk daki konular yüzünden bekarlık sultanlık diyorum.
Daha pilav mevzusuna girmedim bile bulgur pilavıda yemiyo
Anca prinç
Birde etin yemeğin yanında makarna olmaz yemez prinç olaydı güzel olurdu deyip sade yemeği yiyo

9 yılldır kaynanamın yemk yaptığını görmedim ki
Ya akraba akraba gezdiriyo bizi karnımızı doyuruyo
Yada allahın günü dayıyo önümüze lahmacunu

ailesinde yemek pişirme durumu yok adam da alışmamış, inşallah siz alıştırırsınız. pırasa karnıbahar hadi çok kişinin sevmediği şeyler ama bakliyatları da seçiyormuş, yoğurt da yemiyormuş. her gün et pişirmeye bütçe dayanmaz ki, ayrıca gut olur hergün et yerse insan... bakliyata sebzeye ihtiyacımız var.
siz sevdiğiniz yemeklerden mahrum kalmayın, kendinize göre pişirseniz?
inşallah alışır o da.

Daha pilav mevzusuna girmedim bile bulgur pilavıda yemiyo
Anca prinç
Birde etin yemeğin yanında makarna olmaz yemez prinç olaydı güzel olurdu deyip sade yemeği yiyo

( Ay valla çok zor. Pozitif kalmanıza hayran kaldım.

En iyisi siz hem bulgur hem beyaz pirinç hem de makarna yapın. Birini çıkartın. Söylendi mi istediğini verin. Ona da söylenirse diğerini.
Baktınız susmuyor. O zaman da artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…