• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yemek Bölümünde Neler Yapıyoruz

Evet 13 yıldır yarışmalarla ilgileniyorum.
Tecrübe ettiklerim sonucunda yarışma bu konuma geldi.
13 yıl çok uzun bir süre.
Katılım sağlayamadım bir sefer dışında ama hem konsept hem yarışma süreci açısından çok beğeniyorum. Ciddi emek verilen bir çalışmanız ve samimi bir ortamınız var ♥️
Umarım sezonun diğer aylarında oylama katılımıda artar geçen seneki gibi. Daha tatlı bir rekabet oluyor.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

13 yıl çok uzun bir süre.
Katılım sağlayamadım bir sefer dışında ama hem konsept hem yarışma süreci açısından çok beğeniyorum. Ciddi emek verilen bir çalışmanız ve samimi bir ortamınız var ♥️
Umarım sezonun diğer aylarında oylama katılımıda artar geçen seneki gibi. Daha tatlı bir rekabet oluyor.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Rica ederim 💜
Her zaman bekliyorum🥰
Yarın yeni kategoriye mutlaka bekliyorum 🥰

Rica ederim 💜
Her zaman bekliyorum🥰
Yarın yeni kategoriye mutlaka bekliyorum 🥰
Ya galiba yapıp son anda bu olur mu diyeceğim size bilmiyorum 🙈
Bir canım katılmak istiyor, bir yandan fotoğraf çekimi konu düzenlemek falan gözümü korkutuyor.
İstiyorum ama caymış gibi olmak hoşuma gitmiyor. Hayırlısı olsun. Ama her türlü kenardan takip ediyorum. Seviyorum bu yarışmayı. Çalışmanız daim olsun ♥️

Ya galiba yapıp son anda bu olur mu diyeceğim size bilmiyorum 🙈
Bir canım katılmak istiyor, bir yandan fotoğraf çekimi konu düzenlemek falan gözümü korkutuyor.
İstiyorum ama caymış gibi olmak hoşuma gitmiyor. Hayırlısı olsun. Ama her türlü kenardan takip ediyorum. Seviyorum bu yarışmayı. Çalışmanız daim olsun ♥️
Bence başta al tarifini😍
Yapamazsan ayın 15 inden sonra bana yazarsın 🥰
Çok teşekkür ederiz ❤️

Back
X