Yemek daveti kmaz

concealed

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
661
38
623
İstanbul
evliliğim 1 seneye yaklaşıyor. bu 1 sene içerisinde annemler evime geldiler gittiler tabii çok fazla değil çünkü eşimde ben de çalışıyoruz. Ama ben onları resmen davet etmedim. Hep önce kayınvalideleri bir ağırlayım diye düşündüm, onlar da kaç sefer çağırmamıza rağmen gelmedi. ben de soğudum bu çağırma etme işlerinden. annemleri de çağırmadım eve ama gayri resmi olarak geldiler tabikia.s neyse ben bu olaylardan pek anlamıyorum zaten annem de çok iyi bilir benim ne kadar bu tarz davet işlerinden v.s anlamadığımı. ama meğerse annem bana kırılmış.. ben de onun bana kırılmasına sinir oldum çünkü bana göre çok saçma bir sebep. şimdi de resmen davet etsem gelmez diye çağıramıyorum..kayınvalideler de ayrı canımı sıkıyor zaten tamam beni sevmiyolar onu biliyoruz, oğlu için üzülüyorum ben.. düşünüyorum kadın oğlunun nası bi evde oturduğunu bile görmedi, o kadar çağırdık hep bi bahene.. anneme de benim hevesim kalmadı o yüzden de sizi de resmen çağırmadım da diyemedim.. nası yapsam da ben bunları :kedi:evime getirsem, zorla misafir getirtmeye çalışıyorum eve:kedi:

bence çağırın annenizi müsait değildim anca müsait oldm deyin ,annedir affeder

Anneni çağır tabi eve anne haftasonu mesela cumartesi yemeğe bekliyoruz diye resmen çağır. Hemen kafandan kabul etmeyeceklerini varsayma.

davet et anneni sen canim, yok küstüm gelmiyom dese bile, öyle varsayimlarla zati gelmez diye davet etmessen dahada kirilir, menü yüde söyleki cagirirken gelmemezlik etmesin yerimseniben

hatta iki tarafida ayni güne cagirabilirsin, gelmeyende gelmez:ecrin_bebek:

ne kadar sacma !

kaynanani annenden üstün tutup defalarca cagiriyorsun

ama anneni resmen bir kere bile davet etmiyorsun

sonrada bana darildi ona sinir oldum diyosun

sinir olunmasi gereken birisi varsa oda sensin arkadasim !

biran önce cagir anneni canim bekliyorlardir senden artik sende ayri bi ev oldun ondan
hatta anali kizli corbasindan yap süprizzzzz :lepi: anne baak senle ben diyip hüpleyerek icin corbayicokacimcoook:teselli:

eşimin ailesini tabiiki ailemden üstün tutmuyorum. annem önce kayınvalideni çağır onlardan sonra biz geliriz bu daha uygun olur dedi, laf olmasın v.s diye ısrar etti . ben de anneme anne o kadar çağırdım gelmek istemiyorlar diyemedim...annem de hersefer geldiler mi diye sordu ben de yok anne hastaymış, yok şuraya gitmişler v.s deyip durdum, en sonunda böyle oldu işteevime gelmeye tenezzül etmeyen kadın yüzünden yine annem bana darıldı...anneme diyicem en sonunda anne eşimin annesi beni sevmiyor sen hernekadar eşimi el üstünde tutsanda, bu sefer annem de direkt eşime tavır alacak v.s

öyle demene gerek yok canim, anne onlarin nezaman gelecegi belli degil siz gelin bosver, onlari ben cok cagirdim, üsütme düseni yaptim günah benden gitti dersin canimkaydirigubbakcemile5

Önemli olan bir arada olmak,davetin amacı bu zaten,
başlarda hata yapmışsınız,kayınvalidenizi aradığınızda keşke kendi ailenizi de arasaydınız...
tabi iki dünürün ilişkileri ne durumda bilemem ama iyiyse,
önce annenizi arayın davet edin,ısrar edin ve size geldiğinde güzelce,kırmadan gönlünü alın,
kayınvalidenizi de arayın ya da siz değil,oğlu arasın bakalım,ona ne diyecek...
insanları çabuk kırıyoruz da,gönül almak ne kadar zor oluyor değil mi...
neyse evladısınız,size küsmez...
sevgiler...

telefon açıp yapmayı tasarladığın mamaları menü olarak say ve başka bir isteğin var mı diye de ekle..
emirvaki yap X akşam bendesiniz boşuna yemek hazırlama de..
çok fazla mırın kırın yapamaz , yaparsa da demoralize olmadan ısrarına devam et , alttan algamyoncuiremsu
neticeden de bize haber ver olur mukaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

ay sen bu corbayi yapmayi biliyonmu:gitme: beni cagirsana :kedi: gelmesse gelmesin kaynana:dilcikar: ne yemekler kaciriyo heberi yok:umursamaz:
:icecream:cokacimcoook

ay nerden bilicem ben bu yemeği adı hoşuma gidiyordu da ben bunu yapamam valla yani en az 2 gün işten izin almam gerekir, analı kızlı çorbasını yapabilmek içindelikafadulden

ama adıda durumun anlam ve önemine uygundu ben o bakımdan hoşlanmıştım neyse süzme mercimek de olur:kedi:

ben bi menü düşünüp direkt emri vaki yapayım

bu konuda alttan alacağız, annem darılmış, gönlünü almazsam bana rahat yok zati:teselli:

haberdar ederim tabiki de..

bence aneni zorla morla evine davet et bu onun çok hoşuna gidecektir
zaten aileler ne ister
evladının mutlu oldunu mutlu yuvasını görmek ister
şu günlerde özellikle kalabalık aile yemekleri ayrı bi tatlı geliyo şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…