eşimin ailesini tabiiki ailemden üstün tutmuyorum. annem önce kayınvalideni çağır onlardan sonra biz geliriz bu daha uygun olur dedi, laf olmasın v.s diye ısrar etti . ben de anneme anne o kadar çağırdım gelmek istemiyorlar diyemedim...annem de hersefer geldiler mi diye sordu ben de yok anne hastaymış, yok şuraya gitmişler v.s deyip durdum, en sonunda böyle oldu işteevime gelmeye tenezzül etmeyen kadın yüzünden yine annem bana darıldı...anneme diyicem en sonunda anne eşimin annesi beni sevmiyor sen hernekadar eşimi el üstünde tutsanda, bu sefer annem de direkt eşime tavır alacak v.s
biran önce cagir anneni canim bekliyorlardir senden artik sende ayri bi ev oldun ondan
hatta anali kizli corbasindan yap süprizzzzz :lepi: anne baak senle ben diyip hüpleyerek icin corbayicokacimcoook:teselli:
doğru demişsin ben bi analı kızlı çorbası yapayımkaydirigubbakcemile5
ay sen bu corbayi yapmayi biliyonmu:gitme: beni cagirsana :kedi: gelmesse gelmesin kaynana:dilcikar: ne yemekler kaciriyo heberi yok:umursamaz:
:icecream:cokacimcoook
telefon açıp yapmayı tasarladığın mamaları menü olarak say ve başka bir isteğin var mı diye de ekle..
emirvaki yap X akşam bendesiniz boşuna yemek hazırlama de..
çok fazla mırın kırın yapamaz , yaparsa da demoralize olmadan ısrarına devam et , alttan algamyoncuiremsu
neticeden de bize haber ver olur mukaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?