evliliğim 1 seneye yaklaşıyor. bu 1 sene içerisinde annemler evime geldiler gittiler tabii çok fazla değil çünkü eşimde ben de çalışıyoruz. Ama ben onları resmen davet etmedim. Hep önce kayınvalideleri bir ağırlayım diye düşündüm, onlar da kaç sefer çağırmamıza rağmen gelmedi. ben de soğudum bu çağırma etme işlerinden. annemleri de çağırmadım eve ama gayri resmi olarak geldiler tabikia.s neyse ben bu olaylardan pek anlamıyorum zaten annem de çok iyi bilir benim ne kadar bu tarz davet işlerinden v.s anlamadığımı. ama meğerse annem bana kırılmış.. ben de onun bana kırılmasına sinir oldum çünkü bana göre çok saçma bir sebep. şimdi de resmen davet etsem gelmez diye çağıramıyorum..kayınvalideler de ayrı canımı sıkıyor zaten tamam beni sevmiyolar onu biliyoruz, oğlu için üzülüyorum ben.. düşünüyorum kadın oğlunun nası bi evde oturduğunu bile görmedi, o kadar çağırdık hep bi bahene.. anneme de benim hevesim kalmadı o yüzden de sizi de resmen çağırmadım da diyemedim.. nası yapsam da ben bunları :kedi:evime getirsem, zorla misafir getirtmeye çalışıyorum eve:kedi: