Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün üstüste ev halkı aynı yemeği yemek istemiyor yersem ben yiyorum yine2 günlük yemekler yapın![]()
Hımm.İki gün üstüste ev halkı aynı yemeği yemek istemiyor yersem ben yiyorum yine
Hergün mükellef sofralar kurulan evler mi var kiHer akşam yemek hazırlamayarak. Bazen aperatif yiyerek. Ne bileyim her gün her gün de farklı yemeklerle mükellef sofra kurulmaz, gereksiz.
Öyle denedim adam akıllı bir iki çeşit olmayınca süreli bir atıştırma durumu oluyor astarı yüzünü geçiyorHer akşam yemek hazırlamayarak. Bazen aperatif yiyerek. Ne bileyim her gün her gün de farklı yemeklerle mükellef sofra kurulmaz, gereksiz.
Zaten mükellef sofra kurmuyoruz her akşam ama muhakkak iki çeşit oluyorHer akşam yemek hazırlamayarak. Bazen aperatif yiyerek. Ne bileyim her gün her gün de farklı yemeklerle mükellef sofra kurulmaz, gereksiz.
Zaten öyle yapıyorum makarna menümde var Sürekli ama keşke hap gibi şeyler olsa atsak ağzımıza doysak ne alışverişi ne yemeği ne bulaşığı bitiyorHımm.
Mesela bir akşam güzel yemek yaptıysanız, ertesi gün kıymalı makarna, sonra yine güzel yemek sonraki gün yumurtalı ıspanak gibi tek çeşitle geçiştirilebilecek şeyler yapsanız?
Siz de işten geliyorum diyorsunuz, eziyet ama bu gerçekten.
Vardır elbet buzluğunuzda şipşak olacak şeyler, ondan o fikri sunmuyorum.
Az biraz da yesinler canım, başka yemek olmazsa mecbur yiyecekler.
Ben çalışmıyorum 2 küçük çocuğum var.Zaten öyle yapıyorum makarna menümde var Sürekli ama keşke hap gibi şeyler olsa atsak ağzımıza doysak ne alışverişi ne yemeği ne bulaşığı bitiyor
Hergün mükellef sofralar kurulan evler mi var ki![]()
Zaten mükellef sofra kurmuyoruz her akşam ama muhakkak iki çeşit oluyor