Yemek Kaşığı İle Çorba İçiren Bakıcı

Çocuk gelişimi okuyorum henüz yeniyim ama, çocuklar bazı şeyleri hemen kaparlar ve huy edinirler. Çorbayı başka bir kapta bardakta yada hani biberon tipi kaplarda verebilirler. Görselliğe bu dönemde daha ilgili oldukları için kandırılabilir. Çok abartılacak bir sorun değil bence ama anne olunca nasıl düşünürüm bileniyorum :) belki bakıcı da “nede olsa yiyor büyük kaşıkla vereyim” diye düşünmüştür

Ben eskileri karıştırmayı sevmiyorum ama buna ne hikmetse bakasım geldi. Yazı diline gıcık oldum.
Yeğenim diye anlatmak nasıl mantıksa sinir olmamak elde değil.

Başka bakıcı olsa çoktan bırakmıştı, bence kadın halen o olaydan sonra yedi dedin yememiş işte diye olay çıkmasın diye çorbayı yedirmeye uğraşıyor...Kaşık falan bahane.

Amann ne sorun!!!Annem 4 çocuk büyütmüş kardeslerime de hep çorba kaşığıyla verdi gurt gurt yutarlardı ölmediler korkma

Bebeginize çıkıp kendiniz bakın.
Diğer konunuz da yine bakıcı temalı ve sorunlu.
Maaş alıyor sizden diye köleniz gibi görmeniz aşırı itici.

benimki 3 yasında hala tatlı kasıgıyla verıorm kasıkların hepsı kırlıyse yemek kasıgıyla verıyorum yarısına kadar koyup tabiki az az verıyorsa olabılır hepsini doldurusa kusar zaten cocuk

Parayla bebek baktırırsanız ancak bu kadar olur.çok fazla kurcalamayın bence genel olarak iyi bakıyorsa bu kadar herşeyin altında kötü niyet aramak biraz fazla.her ayrıntısına kadar mükemmel olsun diyorsanız işten ayrılıp kendiniz bakın kimse anne kadar özenli olamaz.çocuğunuzu yeğeniniz olarak göstermeniz sizinde abartılı davrandığınızın farkında olduğunuzun kanıtı aslında

belki yemek kasıgı sıkıntı olmazdı ama dolu dolu veriyormuş buda tıkanıp püskürtmesine yol açmış şimdi yice tiskindiği için yemiyormuş ne yapmalı sonuç olarak ?
Ufak kaşığa geçip porsiyonu azaltın. Korkmasın aç kalmaz. Ayrıca çocuk büyüdükçe huy değiştirir hep aynı iştahla devam etmez. Belki anneside olsa aynını yapıcaktı. Benim çocuğum 1,5 yaşına kadar herşeyi yerdi sonra oda iştahsızlaştı. Çünkü algıları açılıyor hareketleniyorlar. Tad seçmeye başlıyorlar. Normal bunlar. Sadece bakıcı suçlanmamalı bence ama izlenmeli tabi.

Yani benim etrafimdada o aylarda yemek kasigiyla yiyen cocuklar var.sirf ona bagli deildir.puskurttugunu gore gore tika basa yedirmiyordur heralde.istahsizliginin sebebi fsrkli seyler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…