yemek menüm iyimi kızlar?

kız şimdi bir yerin şişecek ALLAH korusun avucunu yala bişi olmasın

cnm ben 1paket etimeğe 2su bardagı su 1.5 su bardagı seker şerbeti döküyorum birde hemen sıcakken dökmüyorum şerbeti. etimek kolay gib dursadaa aslında risklide bir tatlı yani sende değil sorun şerbeti cok önemli ayarlamak

kız şimdi bir yerin şişecek ALLAH korusun avucunu yala bişi olmasın

Ayy yemin ediyorum yaptim dedigini :)))) cok ozledim herhalde ben baklagilleri ya esim hic sevmez biliyormusun o yuzden yapmiyorum warsa yoksa et kahvalti tarzi yiyor.sebze baklagil hak getireee.
Yemek secen erkek cok zor.
Ama en kisa zamanda yapicam wallahi yeter artik :):)))

bende baklagilleri çok severim:)
kız sende etli yap baklagilleri de mesela etli nohut ,pastırmalı kurufasulye gb.
benim babamda annemle ilk evlendiklerinde çok yemek seçmiş herşeye burun kıvırıyormuş o zamanlar annemde bakmış olmıcak yapmış kafasına göre hergün et pişiremem ya demiş yersen yersin gibisinden babamda yemek zorunda kalmış şimdi 25 senelik evlilier MAHAŞALLAH
artık hiç yemek seçmez

Ahh canim denedim cok ama olmadi bu sefer de disardan soyluyo ya da cikarip dolaptan kahvalti yapiyo :S
Masallah ailene nice uzun senelere insallah :)) biz de o yillari gorebilcekmiyiz acabaa...

Canım menün gayet güzel hatta fazla bile.
Sıcaklardan 3 çeşide gerek yok bence ama sen bilirsin.
2 sıcak ve salata ve zeytinyağlı yeter bence zaten soğuk mezede yapıyorsun.
Tatlı başka bir alternatif olabilir.
Canım çekti valla.

Hem etli nohut hem de tavuk bana gereksiz geldi. Zaten baget tavugu yemek zor oluyor illaki elde tutmak gerekiyor bir tarafini.Etli nohut daha iyi. Salata icin bence de mercimek kullanmayin. Corba tahil, yemek tahil, salata tahil olmasin. Göbek salata, roka,turp havuc rendesi, hatta yogurtlu cevizli kereviz salatasi da olabilir veya sirkeli pancar rendesi. Etli nohut-pilav-tursu klasik ve gayet lezzetli bir üclü. Patates patlican oturtma da tuz, karabiber, sarmisak, zeytinyagi marinesiyle olursa daha iyi olur menünüz.

menü süper bence hiç değiştirme içinden bişey de çıkartma neden dersen erkek tayfası çok yer biz kadınlar olsa nohut pilav tavuk yeter derim birde misafire yapılan ikramın çokluğu daha güzeldir hiç unutmazlar hep gelmek isterler ne güzel sadece ortadaki yoğurtlu ikramı sebzeli birşey yap havuç yoğurtlaması kereviz yoğurtlaması semizotu yoğurtlaması pazı yoğurtlaması vs..

bence bu kadar ağır yemeğin üzerine daha hafif bir tatlı olabilir sütlü felan.. bir de naçizane fikrim misafirlikte baget yemek zor oluyor didikle dur çatal bıçakla. onun yerine fırında önceden marine edilmiş kekikli soslu kemiksiz tavuk pirzola parçaları yapabilirsiniz. Ben mesela baget yiyemiyorum tavuğun kendine has kokusu çok oluyo rahatsız oluyorum ama soya soslu az salçalı kekikli sosa batırılmış pirzolaya assla hayır demem. Bir de o kadar baklagil insanda gaz yapmasın yahu mercimekler nohut felan nohutu çıkarabilirsiniz bence ana yemek olarak fazla çeşit var ziyan oluyor hep genelde, nohut yerine bence paçanga yada ıspanaklı börek güzel bir alternatif olabilir. onun dışında şahane ellerinize sağlık

Son düzenleme:

Yok maaşallah gayet güzel bir menü olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…