- Konu Sahibi sessizgemiler
-
Canim 10 numara 5 yildiz menu ellerine saglik super wallahi suan da acim olsaydi ne yerdimm yaaa :))) bence degistirme o yogurtlu mercimekli eriste ile mercimek corbasi cok kasmaz meraketme.nohutla patlican oturtmayi da sevmeyen olursa diye alternatif iyi dusunmussun.
Ayni sekilde tursu da koy.
Ayy cokk fena oldummm ben
menü gayet iyi bence canım eksiklikten ziyade fazlası bile var bence:)
şu etimek tatlısını denedim ben ve hiç güzel olmadı beceremedim sanırım etimekleri ıslatmak için yaptığım şerbet fazla mı geldi bilmiyorum ama sulu sulu oldu daha katı kıvamlı değildi muhallebisi de cıvık cıvık dı normalde tatlıları güzel yaparım ama bunu beceremedim
Menu cok guzel gercekten
Ama sarmisakli birsey yapmazsan iyi olur diye dusunuyorum..
Bu arada bende gelebilirmiyim
Bi kosede tabagimla ilgilenirim
cnm ben 1paket etimeğe 2su bardagı su 1.5 su bardagı seker şerbeti döküyorum birde hemen sıcakken dökmüyorum şerbeti. etimek kolay gib dursadaa aslında risklide bir tatlı yani sende değil sorun şerbeti cok önemli ayarlamak
ayy cnm bnmm sende gel yaparım sanada:)) sağoll
kız şimdi bir yerin şişecek ALLAH korusunavucunu yala bişi olmasın
ben sıcakken dökmüştüm ondan mı öyle oldu ki acaba :44:
Wallahi usenmem gelirim becerikli bir hatunsun belli :)))
Sagol arkadasim sofranin bereketi bol olsun insallahh dusunup davet etmen yeter :)
Ayy yemin ediyorum yaptim dedigini :)))) cok ozledim herhalde ben baklagilleri ya esim hic sevmez biliyormusun o yuzden yapmiyorum warsa yoksa et kahvalti tarzi yiyor.sebze baklagil hak getireee.
Yemek secen erkek cok zor.
Ama en kisa zamanda yapicam wallahi yeter artik :):)))
evet cnm ondan kesin hemde cnku bikere basıma geldi:)serbet kaynadıktan sonra 5 6 dkka beklet öyle dök
bende baklagilleri çok severim:)
kız sende etli yap baklagilleri de mesela etli nohut ,pastırmalı kurufasulye gb.
benim babamda annemle ilk evlendiklerinde çok yemek seçmiş herşeye burun kıvırıyormuş o zamanlar annemde bakmış olmıcak yapmış kafasına göre hergün et pişiremem ya demiş yersen yersin gibisinden babamda yemek zorunda kalmış şimdi 25 senelik evlilier MAHAŞALLAH
artık hiç yemek seçmez
haftasonu eşimin arkadasları gelicek kızlar. bende süzme mercimek çorbası, fırında patates-patlıcan oturtması, etli nohut, pirinç pilavı ve fırın poşetinde soslu baget yapıcam ortayada yogurtlu mercimekli erişte, salata.. yemekten sonra çayın yanına etimek tatlısı yapıcamm en sonda meyve kızlar eksiğim varmı sizcee ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?