- Konu Sahibi sessizgemiler
-
Bir de bana yeme diyorsun nasıl yemem anam nasıl yemem . Kıymalı böreği görünce ağlayasım geldihem bensiz yemiş hem de bana ad takmış . Seni affetmeeemmm affetmeeeeeeeeemmmmm :2:
bizde, yoğurtlu yeşil mercimekli erişteyi yani kesme aşıyı
çorba niyetine içeriz:))hani ortaya biraz ağır kaçabilir.
bunun yerine kereviz salatası yapabilirsin.
önce yeşil mercimekler haşlanır sonrada erişte.üstüne nane yakılıp servis edilir.
kimiside sarımsaklı yoğurt döküyor.yoğurt dökecekseniz çorbanın suyu az olsun.
ben biraz karmaşık buldum canım ben patlıcan nohut tarzı yemekleri ağır bir yemek olarak görmüyorum yani her evde olan şeyler bir davet te bol etli güveç yada et sote mantarlı yine güveç kapında nohut sevmeyen çok erkek var riksli size tavsiyem geçende gelen misafirlerim yemek kursumu aldınız dedi yani gerçekten çok önemserim davetleri menünüzü baştan gözden geçirin mercimek çorbası güzel araya etli güveç sonra pilav köfte patates püresi ortaya bir börek kaşarlı salata çeşitleri çayın yanına çok güzel bir şerbetli tatlı isterseniz tarifini verebilirim..
ben biraz karmaşık buldum canım ben patlıcan nohut tarzı yemekleri ağır bir yemek olarak görmüyorum yani her evde olan şeyler bir davet te bol etli güveç yada et sote mantarlı yine güveç kapında nohut sevmeyen çok erkek var riksli size tavsiyem geçende gelen misafirlerim yemek kursumu aldınız dedi yani gerçekten çok önemserim davetleri menünüzü baştan gözden geçirin mercimek çorbası güzel araya etli güveç sonra pilav köfte patates püresi ortaya bir börek kaşarlı salata çeşitleri çayın yanına çok güzel bir şerbetli tatlı isterseniz tarifini verebilirim..
Çıtır çıtırdır kıymalı börek
Sen iste yeter ki garfieldim ben yaparım sana
Buarada konu sahibi şu yeşil mercimekli erişteyi nasıl yapıyorsun .Haşlıyorum yazmışsın.
Ayrı ayrı haşlayıp yoğurtlu mayonez döküyorsun.
Peki sulanmıyor mu mercimekler?
Bir arkadaş yapmaya çalışmıştı.Yarım saat felan bekleyince sulanmıştı hep..
çayın yanına dediğinizde güzel olur ben onu anlamamıştım etimekli güzel olur yani şerbetli oda onu yapın bu arada güveç yapın zeytinyağlı barbunya yapın çok şey istiyorsanız sofraya zeytinyağlı bol nar ekşili sarma yapın bir tane zeytinyağlı yapabilirisn güveç yaparsan..
nohut yerine başka birşey olabilir, çünkü etli nohut başlı başlına bir yemek ve doyurucu olduğundan diğer yemekler yenmeyebilir.
mesela az birşey kabak mücver yapabilirsin,yada sigara böreği... maksat çeşit olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?