yemek menüm iyimi kızlar?

Bence zeytinyağlın eksik enginar çıkmış kişi sayısı fazla değilse enginar yapabilirsin yada zeytinyağlı barbunya, biber dolması uğraşırım diyosan yaprak sarması bence zeytinyağlı olmazsa olmaz çünkü diyet yspan yada beslenmesine dikkat edenler olabilir.

tatlım daha ne olsun.canımızı çektirdin akşam akşam

zeytinyaglı önermiş herkes aslında ilkk fikrim yaprak sarmaktı yapragım yok bulursam alır sararım yetişirse:) bir arkadas börek demiş gercekten oda mantıklıı peynirli bir börek yalancı su böregi yapabilirim belkiii

ortaya mercimekli erişte yapacağına başka bir şey yapsan daha iyi olur sanki? onun dışındakiler gayet güzel.. hatta şuan acıktığımı hissettim

Şahanee ayy noolur beni de çağırır mısın

Nutella yokmuş ama mönüde
Garfield seni işin gücün yemekte

Konu sahibi geçen hafta sonu da benim eşimin arkadaşları gelmişti yemeğe.
Benim mönüm şöyleydi.Belki fikir olur

Mercimek çorbası
Patatesli et yemeği
Kıymalı börek
Rus salatası
Domates soslu karışık kızartma
Zeytnyağlı barbunya
Çoban salatası
Kremalı körili tavuk
Bulgur pilavı

Sen de mönüne zeytinyağlı ekleyebilirsin :13:

gayet iyii kolay gelsin

Bir de bana yeme diyorsun nasıl yemem anam nasıl yemem . Kıymalı böreği görünce ağlayasım geldi hem bensiz yemiş hem de bana ad takmış . Seni affetmeeemmm affetmeeeeeeeeemmmmm :2:

erişteyi ve yeşil mercimegi haslıyorum cnm sarımsaklı yogurtla 1kaşıkta mayonezle karıstırıyorum. üstüne salçalı sos. bizm komsularda bilmiyormus yapınca bayıldılar

Sabah sabah canım çekti valla. Menün çok güzel.

Ayrıca yeşil mercimekli erişteli mezenide çok merak ettim, hafta sonu anneme misafir gelecek, yapalım deneyelim.

Şimdiden ellerine sağlık.

cnım menun guzel fazlası var eksıgı yok.
bana bu etimek tatlısının tarifii yazabılırmısın rica etsem bırkere netten denemıstım guzel olmamıstı.

Bir de bana gönderirsen onlardan biraz, senin menünden iyisi yok.

Son düzenleme:

gayet güzel bi menü olmuş hem göz hem karın doyurur ama çayın yanına tuzlu bıseyde yapsan bi pogaca mesela ?

Canım benim madem sordun o yüzden yazmak ayıp olmayacak. Bana menün çok alakasız geldi. Ya çorba, baget, pilav, salata türü birşey yap. Yada nohut, pilav vs. Oturtma ise ne öyle ne böyle uymuyor.

Yoğurtlu mercimekli erişte demişsin hiç yemedim ama bunun yerine ne bileyim havuç yada kabak cevizli yoğurtlu (sarımsaklı) birşey yapabilirsin.

Hani bazı yemekler vardır servis tabağına az az konur. Sote, pilav, püre gibi seninkiler birbirleriyle de uyumlu olmadığı için sadece bir sıcak yenebilir gibi duruyor.

Yemek menun guzel benim bile karnim acikti ama beni yanlis anlama cok et agirlik olmus et ve tavuk yanyana guzel gorunmez soyle yapabilirsin corba,firinda tavuk,pilav ve salata tabi yanina zeytinyagli yada corba,patlican ve patates oturtma,pilav ve meze turu yapabilirsin nohut yapma bence et ve tavuguda bir arada kullanma ya et yap yada tavuk yap yanina zeytinyagli yada peynirli bir borek yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…