Yemek odası hakkında fikir

svgktn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
58
0
26
Antalya
Kızlar benim koltuklarım resimdekinin aynısı şimdi yemek odası (konsol masa ve sandalye) almak istiyorum resimdeki takımın siyah yerleri beyaz olan halini beğendim sizce uyar mı

Eklentiler

• $06234.webp
    22 KB · Görüntüleme: 138
  • $117161_w640_h640_2.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 121
Bence diger yrler kahveli olduğu için uymaz bu sefer 3 ayrı ton olucak siyah kahve beyaz

uymaz canım ,beyaz düşünme mobilyayı ,koltukların açık renk kısımları krem rengi olduğundan daha krem tarzı ,akçaağaç rengi tarzı bişeyler bak ,uyumsuz olur ..

renk seçimi yapabiliyormuşum krem ve koyu ceviz kombini düşündüm of ne zor karar vermek(((

tarzını beğenirmisin bilmem ama ben bellonanın nova yemek odasını öneririm armut rengi olanı benim var toz falan da göstermiyo bi de ille koltukla aynı renklerde olacak diye bişey yokki yaa o zaman da tek düze oluyo boğuyo evi..

sağol canım ya ama bellona falan düşünmüyorum bu defa almışken iyi birşey olsun diyorum kendi evime geçtim çünkü...

sağol canım ya ama bellona falan düşünmüyorum bu defa almışken iyi birşey olsun diyorum kendi evime geçtim çünkü...

iyi bir şey olsun derken bellona gayet iyi ve pahalı aslında..bu koydugunuz resimdeki yemek odası ne kadar ki ?bu arada koltuklar siyah ve kırık beyaz galiba eger öyleyse neden beyaz yemek odası olmasın ki halıyla falan kombinlersin..
yemek odası koltukla aynı renk olmak zorunda değil diyen arkadasa katılmıyorum onun dediği gibi olunca toplama mal gibi duruyor uyum içinde olmaz tekdüzelik değildir..kombinlemek her zaman iyidir asl durur..

bu arda yemek odası modelini çok begendim güzel ama koltukların modeli kötü malesef..fırsatın olunca koltuklarını oturma odana koy bence salona koltuk ve yemek odasını takım alırsın takım yapman zor olur gibi..

canım pahalı ucuz olduğu için değil beğendiğim mobilya doğal ahşap mdf ya da sunta değil o yüzden daha sağlam olacağını düşünüyorum fiyatına gelince masa+konsol+6 sandalye 4800 tl tabi pazarlık yapılmamış hali:)

malesef oturma odama sığmaz kocamanlar çünkü ama kumaşını değiştirmeyi düşünüyorum artık ciddi ciddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…