- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi Yakamozzz33
-
benımde ünitem bayaa büyüktü yenı tasındıgım eve sıgmadı yemek odasıyla koltuk takımı bı arada ben ayırdım çok ta güzel oldu her gelen çok mantıklı yapmıssın dedı mısafır geldıgınde masa hazırla masa topla gibi seelerr olmuo onların gözü önunde dagınıklık fln...bence ayırabilirsin ben cok memnunum valla....
Boşverin milletin ne düşüneceğini , sizin rahatınız sizin hayatınız sizin eviniz .
Farzetdin ki ilk siz yapacaksınız , ne olur ? bir ilki de siz yapın . Kaldı ki ayrı olan birçok ev var...
Bu arada bence de güzel fikir , ama günlük yemeklerinizi de yemek odasında yiyecekseniz oraya da bir tv gerekebilir :)
ben zaten ayrı koyucam canım adı üstünde yemek odası..
buyurun yemek odasına gecelim..:)
ben gördüm gittigim evde, bence çok daha güzel rahat ferah ferah....
165m ev küçük mü? akannehir
canınız nasıl istiyorsa öyle yapın. yok o ne der yok bu ne der.. sonuçta sizin eviniz, sizin içinize siniyorsa neden olmasın...
bence olur ben gördüm bikaç evde sonuçta yemek odası takımı 1 odayı dolduracak kadar kalabalık...
165 m2 ev hiçte küçük değil ayrıca
Küçük tabi ya, eşyalar bitişik bitişik duruyo 165 m ama balkonlara fazla yer ayrılmış iki balkon kocaman 4 oda, odalarda küçük gerçi göreceli bi kavram bu ben büyük eve alışık oldugum için de küçük geliyor olabilir ama koltuk takımları da normal çekyat eninde değil onunda etkisi var ...
Bide sordugum insanların bi kısmı odaları ayır diyor bir kısmı ayırma diyor derken kararsızlığımı anlatmaya çalışmıştım bu çevrede evi o şekilde olan birisini görmediğim için fikrimde yok nasıl duracagını bilmiyorum eksi ve artılarını öğrenmek için tecrübeli olanlara sormak istedim, başkalarının fikirlerini yerine getirmek için değil fikir almak için sorar insan ... :umursamaz:
165m ev küçük mü? akannehir
canınız nasıl istiyorsa öyle yapın. yok o ne der yok bu ne der.. sonuçta sizin eviniz, sizin içinize siniyorsa neden olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?