Kızlar 1.5 yaşında bi tane kızım var 20 gün bi grip geçirdi ama çok şükür geçti ama 20 gündür ağzına lokma koymuyor kahvaltı yapıyor ama öğlen akşam ağzına 1 kaşık yemek koyamıyorum aç kalmasın diye bende ayakta meyve bisküvit felan veriyorum oda çok acıktığında veriyorum ne yapmam lazım yedirmeye çalışıyorum çeleriyor dilini dışarıya çıkarıyor ama 20 gündür 1 kaşık çorba yemek yemiyor
Benimki de 19 aylık 1 aydır iştahsız son 1 haftadır zirveye ulaştı ( bugün sadece küçücük gözleme,çilek,kavun ve danone ywdi ) yani sürekli yemek yapmaktan ve yedirmeye çalışmaktan çok yoruldum ve onun da aç olmasından çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum
Benimki de 19 aylık 1 aydır iştahsız son 1 haftadır zirveye ulaştı ( bugün sadece küçücük gözleme,çilek,kavun ve danone ywdi ) yani sürekli yemek yapmaktan ve yedirmeye çalışmaktan çok yoruldum ve onun da aç olmasından çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum
Hasta olduğumuz dönemler bizim içinde özel ilgi beklediğimiz dönemlerdir tabi ki ilgilenin yavrunuzla ama sınırlarıda gevşetmeyin. Ayakta arkasından bisküvi koşturursanız çocuk aa ben yemek yemeliyim demez. Her zaman ki gibi sizinle birlikte sofraya otursun. Hastalık döneminde hepimizin iştahı kaçar normaldir yiyebileceği kadar porsiyonları tabağına koyun arkasından bisküviyle koşmayın öğün harici atıştırmalık vermeyin. Çok geçmiş olsun