Yemek sorunu ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Esim galerici kardesleryle çalışıyo daha doğrusu kredi cekip altinlarimla bileziklerimle arabalar aldk esim tek başına dukkan acti kardeşini maaşla yanına aldı . Ortanca da babasinin parasyla abisinin dukknnda kendi arabalarni satmya çalışıyo . Oglen ymegi icin surekli esim para veriyomus . 3 erkk hergun dsardan oglen yemeği yese giden paranın haddi hesabı olmaz ilk zmnlar esim tekti eve geliyordu ben ypiyordum . Sonra oteki kardesi geldi ikisinede yapiyordum şimdi 3 oldular . Hergun evde ypsam o da anca yine malzeme filan . Hergun ne ypcmki hem . Nasl olck cozemedik . Hergun ymk parasi veriyorum diyo esim de . Annen dd yapsın diyorum ama malesefki kaynvalidm boş boş işler peşinde bi parti üyesi olmus yemeklere gtmeler , futbol voleybol maçlarına toplantilara şehir dislarina gtmeler . Zaten evdekilerede ymk ypmiyo . Hc bi zmn görmüyorum . Cok sorumsuz . Surekli para ister eline geçeni yer devamını dusunmez . 20 milyar araba parasi vermişti babaları adamdan ayri ama 5 milyarini yemişler çoktan . Hiç umursamiyorki bizim borc 50 milyar vardr hala bseyler istiyo oteki oğluna babasi 2. Arabayi aldı eşime üvey evlat gbi almiyo zaten knsmuyolarda kısaca Kaynvalidede yemk ypmiyo . Var mı bu sekilde olup durumu çözen ? Kardeşlerden sadece bir tanesi bizimle çalışıyo onunda yemek parasını veriyordu eşim . ÖTeki bağımsz olarak kendi arabalarını satmaya çalışıyo bizimle birlikte değil . Birde bazıları kayınvalide zorunda değil demişler ben onun 2 bekar oğluna bakmak zorunda mıyım canım ..

Son düzenleme:
eviniz işyerine yakın mı?
kv evi yakın mı?
eğer kv evi işyerine yakınsa baştan yemek parası vererek hata yapmış eşiniz bence.
her gün öğlen o kadar adama yemek yapılır mı ya sizinki de can?
kayınvalidenize işittirse eşiniz konuşsa falan olmaz mı?

eerine yakın mı?
kv evi yakın mı?
eğer kv evi işyerine yakınsa baştan yemek parası vererek hata yapmış eşiniz bence.
her gün öğlen o kadar adama yemek yapılır mı ya sizinki de can?
kayınvalidenize işittirse eşiniz konuşsa falan olmaz mı?
Esim annm normaldede ypmiyo diyo cvp olarak knssada yapmak zaten evde durmuyor kadn boş gezmkten . Evim dolmusla 5 dkka . Onlarnda 10 dk filan yakn sayılır ama çok değil . Hergun ne ypiyim yani esime dedim gel eve sana yapiym bari kardeslerime ypmiycaksan bnada yapma diyor

Esim annm normaldede ypmiyo diyo cvp olarak knssada yapmak zaten evde durmuyor kadn boş gezmkten . Evim dolmusla 5 dkka . Onlarnda 10 dk filan yakn sayılır ama çok değil . Hergun ne ypiyim yani esime dedim gel eve sana yapiym bari kardeslerime ypmiycaksan bnada yapma diyor

yazık yani bu sefer sen hem öğlen hem akşam yemek yapmak zorunda kalmış oluyosun.
dışardan yemek de pahalıya patlar her gün her gün.
bilemedim valla hakkınızda hayırlısı olsun.

Abimler üc kardes ayni işi yapiyor .15 kisilik yemegi yengemler dönüsümlü olarak haftalik yapiyorlar.biri hastaysa veya işi varsa birbirlerine devrediyorlar yemek isini.seninde aslinda kaynananla dönuşümlü yapman lazim.
Eşin annesine söylesin hanimefendi bir hafta gezmesin yemek yapsin yani.Gerçi 3 kisinin yemeginden ne olacakki sabahtan yapip aksam üstü gezzin anneciği:KK54:

Valla burada en buyuk suclu esiniz. Yemek olayini bile duzene koyamiyor, masraflarin hep ondan cikmasina dur diyemiyor. Esiniz birseyler yapmazsa kimse yapmaz.

Eşiniz işveren olarak ya yemek parası verecek ya da elemanlarına yemek olanağı sağlayacak.
Bunda abes bir durum yok, her patronun yapması gereken durum sadece.
Ayrıca kayınvalidenizin sosyalliği hakkında boş işler peşinde demeniz hiç hoş değil, kadın sizin paranızı yemiyorsa nasıl harcadığı kimseyi ilgilendirmez.
Kendiniz masrafı ve yorgunluğu düşünüp kv yapsın diyebiliyorsunuz ama o kadının yapacağı masrafı ve emeği düşünmeden, bencilce hareket ediyorsunuz.
Eşinizin yanında çalışanlar kardeşleri değil de, normal tanımadığı elemanlar olsaydı bu konuyu açabilecek miydiniz, merak ettim...

Valla kayinvalidenizin yasina gelince ben de tipki onun gibi sosyal bir yasam surmeyi planliyorum.Kocaman adamlar karnini doyursun yani bir sekilde...

Back
X