- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Esim galerici kardesleryle çalışıyo daha doğrusu kredi cekip altinlarimla bileziklerimle arabalar aldk esim tek başına dukkan acti kardeşini maaşla yanına aldı . Ortanca da babasinin parasyla abisinin dukknnda kendi arabalarni satmya çalışıyo . Oglen ymegi icin surekli esim para veriyomus . 3 erkk hergun dsardan oglen yemeği yese giden paranın haddi hesabı olmaz ilk zmnlar esim tekti eve geliyordu ben ypiyordum . Sonra oteki kardesi geldi ikisinede yapiyordum şimdi 3 oldular . Hergun evde ypsam o da anca yine malzeme filan . Hergun ne ypcmki hem . Nasl olck cozemedik . Hergun ymk parasi veriyorum diyo esim de . Annen dd yapsın diyorum ama malesefki kaynvalidm boş boş işler peşinde bi parti üyesi olmus yemeklere gtmeler , futbol voleybol maçlarına toplantilara şehir dislarina gtmeler . Zaten evdekilerede ymk ypmiyo . Hc bi zmn görmüyorum . Cok sorumsuz . Surekli para ister eline geçeni yer devamını dusunmez . 20 milyar araba parasi vermişti babaları adamdan ayri ama 5 milyarini yemişler çoktan . Hiç umursamiyorki bizim borc 50 milyar vardr hala bseyler istiyo oteki oğluna babasi 2. Arabayi aldı eşime üvey evlat gbi almiyo zaten knsmuyolarda kısaca Kaynvalidede yemk ypmiyo . Var mı bu sekilde olup durumu çözen ? Kardeşlerden sadece bir tanesi bizimle çalışıyo onunda yemek parasını veriyordu eşim . ÖTeki bağımsz olarak kendi arabalarını satmaya çalışıyo bizimle birlikte değil . Birde bazıları kayınvalide zorunda değil demişler ben onun 2 bekar oğluna bakmak zorunda mıyım canım ..
Son düzenleme: