- 3 Kasım 2011
- 1.351
- 3.134
- 333
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Esin sanirim trip atarak yemek olayini sana yuklemek istiyor.anasinin bile yemek yapmadigi ogullarina ben hic yapmam acikcasi.kafa bile yormam bana ne! buna cozum bulacak olan da esin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin yerinde olsam..
Herkes bu maddi sıkıntının farkindaysa dikkat ediyorsa eşimi kullanmaya kalkmıyorsa çalışmıyorsam
Duduklude koca bi tencere corba yapar atarım buzluga
Bazen menuye yogurt yada salata degistirirsin
Pilav yada makarna
Fasulye borulce nohut haslar dondururum
Yapmasi kolay olur içinden
Hepsi bir seferde degil
Corba yemek
Yemek pilav salata gibi
Gönderdiğim yemeklerden iki kisilik ayirirm aksamda esimle yerim
Durum toparlanana kadar
Yok anlamaz kiymet bilmezler dersen
Ev yemegi yapan kadinlarla anlassinlar onlar getiriyorlar tanidigim bir isyeri oyle yapio elemandan daha ucuza mal oluyormus
Kolay gelsin
işyerinin yakınlarında yok mu esnaf lokantası gibi bi yer uygun fiyatlı,başa çıkar mı her gün öğlen yemek akşam yemek.mutfağı yok mu bulundukları yerin ,menemen yapsınlar çorba yapsınlar yesinler.3 tane koskoca adam.
Eşiniz işveren olarak ya yemek parası verecek ya da elemanlarına yemek olanağı sağlayacak.
Bunda abes bir durum yok, her patronun yapması gereken durum sadece.
Ayrıca kayınvalidenizin sosyalliği hakkında boş işler peşinde demeniz hiç hoş değil, kadın sizin paranızı yemiyorsa nasıl harcadığı kimseyi ilgilendirmez.
Kendiniz masrafı ve yorgunluğu düşünüp kv yapsın diyebiliyorsunuz ama o kadının yapacağı masrafı ve emeği düşünmeden, bencilce hareket ediyorsunuz.
Eşinizin yanında çalışanlar kardeşleri değil de, normal tanımadığı elemanlar olsaydı bu konuyu açabilecek miydiniz, merak ettim...
Esin patron konumundaysa zaten yemegi vermek zorunda. Ya da karsilamak.
Uc secenek var.
Yemek parası verecek.
Bir yerle anlasacak.
Para çok cikmasin diyorsa sana yikacak.
Abes bir durum gormedim ben senin yapmanda acikcasi. Kv niye yapsın ki?
O zaman eşiniz size yemek parası versin düzenli. Yarısi malzemeye gitse gerisi size kalır eğer yok derse yemek şirketi ile anlasabilir.Kadin cocuklarina aksam ymegi bile ypmiyoki
Ya kendileri yapacaklar ya da para verilecek
Yani orada çalışan ben olsa idim annen yapsın diyemeyeceğimize göre çözünü eşin bulacak
Bu arada birçok tamirhane gibi daha küçük çapta işyeri var ama patron etrafta bir yer ayarlar yemek söylerler ya da gider yer çırak vs
Ya da daha lüks plaza vs iş yerlerinde de ya işyerinde yemek olur ya da para verilir sorumluluk patronda
Ama bu sen yemek yap demek değil ona göre ayarlayacak bütçesini kazanacak kazanamıyorsa 2,5 tl tavuk ekmek yiyecek patron kolay olunmaz ki
Kv nin hayatı seni ya da başkasını bağlamaz bu arada bizim kendi iş yerimiz var eşim bir gün bana yemek yap da getir demedi ikimiz de dışarda yiyoruz
Sonuçta öğle yemeği o işin masrafı ve ben yemek yaparsam iş yapamam ya da benim konumumda başka birisi çalışsa idi yemek yapmazdı o zaman sadece evli olmamız bana işte yemek yapma yükümlülüğü getirmez
O zaman eşiniz size yemek parası versin düzenli. Yarısi malzemeye gitse gerisi size kalır eğer yok derse yemek şirketi ile anlasabilir.
Kardeşler eşinin yanında çalışıyorsa mecbur yemeklerini verecek cunu patron esin.
Kaynanan hic de bos bos isler pesinde kosmuyomus bence. Esinizin bu duruma el atmasi gerekiyo ya yemek parasi verilir gunluk 14 lira falan ya da yemek verilir calisana hangisi size uygun olacaksa oyle yapin .