- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Esim annm normaldede ypmiyo diyo cvp olarak knssada yapmak zaten evde durmuyor kadn boş gezmkten . Evim dolmusla 5 dkka . Onlarnda 10 dk filan yakn sayılır ama çok değil . Hergun ne ypiyim yani esime dedim gel eve sana yapiym bari kardeslerime ypmiycaksan bnada yapma diyoreerine yakın mı?
kv evi yakın mı?
eğer kv evi işyerine yakınsa baştan yemek parası vererek hata yapmış eşiniz bence.
her gün öğlen o kadar adama yemek yapılır mı ya sizinki de can?
kayınvalidenize işittirse eşiniz konuşsa falan olmaz mı?
Bekar ikisideDiğerleri evli değil mi
Esim annm normaldede ypmiyo diyo cvp olarak knssada yapmak zaten evde durmuyor kadn boş gezmkten . Evim dolmusla 5 dkka . Onlarnda 10 dk filan yakn sayılır ama çok değil . Hergun ne ypiyim yani esime dedim gel eve sana yapiym bari kardeslerime ypmiycaksan bnada yapma diyor
Hmm eşiniz konuşsun annesiyle. Bir hafta siz yemek yapın bir hafta o yapsın. Benim i arkadaşım var öyle yapıyolarBekar ikiside
Kadin cocuklarina aksam ymegi bile ypmiyokiHmm eşiniz konuşsun annesiyle. Bir hafta siz yemek yapın bir hafta o yapsın. Benim i arkadaşım var öyle yapıyolar
yazık yani bu sefer sen hem öğlen hem akşam yemek yapmak zorunda kalmış oluyosun.
dışardan yemek de pahalıya patlar her gün her gün.
bilemedim valla hakkınızda hayırlısı olsun.
Başka da bir çözüm gelmiyoKadin cocuklarina aksam ymegi bile ypmiyoki
Kadin cocuklarina aksam ymegi bile ypmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?