canım ben karaca aldım ya zaten yemek takımının en adisinden alsan ble öyle hemen 1-2 ayda kırılmaz veya birşey gelmez
karaca zaten garantili veriyor gidip değiştirebiliyorsun da
eğer modeli hoşuna gittiyse al
yalnız bu karacanın son çıkanlar çok daha güzel
siyahlı falan var reklamlarda çıkıyor yeni çıkmışlar onlarda çok güzel duruyor
ama ğer günlük kullanım için alacaksan tavsiye
kare alma kareler bulaşık makinasında falan cabuk catlıyor kenarlardan gunluk kullanım ıcın yuvarlak bır takım al
onun dışında diğerlerini zaten misafirden misafire kullanırsın öyle hemen başına birşey geleceğini sanmam benn
:)
önerilerin için çok sağol canım yok günlük almayacağım. günlük için iki takım aldım zaten. Gerçi onlardan biri de kare ama napalım olsun artık. Misafir için düşünüyorum bu alacağımı. Ya o siyahlı dediğin nasıl bir şey acaba karacanın sitesinde göremedim ama eğer varsa bir resmini koyabilir misin?
bunlar ama umarım fotolar anlaşılır :))
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, çünkü iki hafta öncesine kadar bende aynı düşünceler içindeydim. Karacanın modelleri çok iyi ama güvenemiyorum porselenine nedeni de çatal bıçaklarımı aldığım yer aynı zamanda karaca bayisiymiş adam sen sen ol ne çatalını bıçağını ne porselenini al dedi. Vardır bir hikmet dedim. Eledim. Sonra Kütahyadan şaşma dedim ama içime sinen bişi olmadı. Sonra Royking mi ne işte o markayı buldum aynı royaller gibi tipleri süper ama tanıdık ettik bir marka değil dedim ki ne varsa Türk malında var ya güral ya kütahya al. Birgün öylesine bir yere girdim bi baktım güralın bone china kare takımları ve kampayalı 575 tl üstelik 8 taksit çok içime sindi ben çok beğendim. çiçekli ve kelebekli bir model, hem türk malı hem güvenilir hemde ucuz. Şimdi yemek takımı derdinden kurtuldum çok şükür, darısı başına. Tek tavsiyem Kütahya yada Güral yerli malı yurdun malı :)))
Ben hep eski markalara güvenirim, o yüzden Kütahya, Güral porselen diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?