• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımımda karar veremiyorum,fikir verir misiniz?

öncelikle aldıklarını iyi günlerde güle güle kullan arkadaşım :34:
ben ilk modeli daha çok beğendim lakin bahsettiğin fiyatı göstermiyor sanki takım :26: küçük resim olduğundan dolayı sanırım.
anladığım kadarıyla sende bendensin. bende öyle kararsız birisiyimdir ki anlatamam yanımda ki insanların içine fenalık getiririm :9: ama naptım hafta sonu gittim bir sürü eşyamı aldım borca girdim geldim :9: nasipse seneye yaz başı yada yaz sonu düğünümüz olacak ama şimdiden alıp borcumun bitmesini düşündüm. çünkü anladım ki elimde parayı pek tutamıyorum.bi anda gözünü karartıp alıcaksın. olmadı ağızlarından sözünü al kararım değişirse yemek takımını değiştirebileceğini söyle.

öncelikle aldıklarını iyi günlerde güle güle kullan arkadaşım :34:
ben ilk modeli daha çok beğendim lakin bahsettiğin fiyatı göstermiyor sanki takım :26: küçük resim olduğundan dolayı sanırım.
anladığım kadarıyla sende bendensin. bende öyle kararsız birisiyimdir ki anlatamam yanımda ki insanların içine fenalık getiririm :9: ama naptım hafta sonu gittim bir sürü eşyamı aldım borca girdim geldim :9: nasipse seneye yaz başı yada yaz sonu düğünümüz olacak ama şimdiden alıp borcumun bitmesini düşündüm. çünkü anladım ki elimde parayı pek tutamıyorum.bi anda gözünü karartıp alıcaksın. olmadı ağızlarından sözünü al kararım değişirse yemek takımını değiştirebileceğini söyle.

bende gözümü kararttım bunlar son çırpınışlarım haftasonu gidip alıcam.
bu yemek takımlarından birisini
çelik tencere seti
günlük çatal bıçak takımını
almadan eve dönmeyeceğim :9:

aldığım yerdekilerin kendileri ilerde değiştirebileceğimi söledi. ama zaten ben yaza evleniyorum.

bende çok kararsızım annem benden bıktı.bakıp bakıp bişiy alamıyorum. bak yaza düğün var hala ortada bişiy yok:50:

bende gözümü kararttım bunlar son çırpınışlarım haftasonu gidip alıcam.
bu yemek takımlarından birisini
çelik tencere seti
günlük çatal bıçak takımını
almadan eve dönmeyeceğim :9:

aldığım yerdekilerin kendileri ilerde değiştirebileceğimi söledi. ama zaten ben yaza evleniyorum.

bende çok kararsızım annem benden bıktı.bakıp bakıp bişiy alamıyorum. bak yaza düğün var hala ortada bişiy yok:50:

off hiç sorma, aldığım eşyalar kargodan geldi o akşam işten geldiğim gibi hepsini tek tek açıp baktım güzelmi değilmi iyi mi yaptım acaba diğerini mi alsaydm. annem artık isyana geldi garibim.askerdeki nişanlımında başının etini yedim tabi oda ayrı bi konu :1: amaa napim işte bende sevmiyorum bu huylarımı ama böyle büyük paralar verince daha bi tedirgin oluyo insan herhalde.seni çooook iyi anlıyorum arkadaşım :29:

Son düzenleme:
ay ben ikizimi buldum galiba hislerime tercüman olmuşsun:13:
gerçekten büyük paralar söz konusu olunca daha stresli oluyorum. hep daha iyisini alabilirmiydim acaba diye düşünüyorum . hele bide aldığımı daha ucuza bulucam korkusu yetiyor insana.

o esnaflar yok mu hele, eğer birşeyi başkasından aldıysan ''ben daha ucuza verirdim '' diyip insanı nası sinir ediyolar.

bence birinci yemek takımı hem fiyat farkıda varmış o parayla daha bir sürü eksiğini alırsın düğün yapmak kolay değil

evet cnm ikincisi 1000t daha pahalı vede 25 parçası da eksik

ay yarın gidiyorum,heyecan bastı şimdiden .yarın alınca yazıcam inş

canım içine sinen olsun tabi ama ben evlenirken eşimin ailesi yardımcı olmadı herşeyi biz yaptık ve hep güzelini ve uygununu almaya çalıştık benim için 1000 lira para güzel para ben vermezdim şahsen ve bir sürü eksiğimi alırdım iyi düşün canım pişmanda olma

teşekkürler cnm. 1000tl ye bende günlük 2tane takım alabilirim diye düşünüyorum.hatta 1000tl ye bi sürü elektronik mutfak eşyamı alabilirim
ama genede 1 kere alınıyor. içime en sineni alıcam

ay ben ikizimi buldum galiba hislerime tercüman olmuşsun:13:
gerçekten büyük paralar söz konusu olunca daha stresli oluyorum. hep daha iyisini alabilirmiydim acaba diye düşünüyorum . hele bide aldığımı daha ucuza bulucam korkusu yetiyor insana.

o esnaflar yok mu hele, eğer birşeyi başkasından aldıysan ''ben daha ucuza verirdim '' diyip insanı nası sinir ediyolar.

bendede ne stres ne stres pazartesi günüden beri daha toparladım kendimi. attım olumsuzlukları aklımdan.pozitif düşünelim ki öyle olsun dimi ama :34:

günlük olarak düşündüğün takım de mojin dimi? o modele bende bakmıştım. ama onu günlük olarak düşünüyorsan hiç kullanışlı olmaz zira yaldızlı olduğundan dolayı makinada yıkamaman gerekiyor.günlük takımda sürekli elde zor olur.hem misafirlik takımını zaten ağır alıyosun günlük takımını daha sportif bişey niye düşünmüyosun cnm?

cnm evet demonji düşünüyordum.ama ille de o eklediğim model olacak diye bi şart yok. bizimde evde annemin günlük kullandığı bi takım demonji bulaşık makinesinde yıkıyor, ama kare diye pek kullanmayı sevmiyor.belkide ondan daha solmamış olabilir.

bana başka ne önerebilirisn acaba?başka hangi markayı alabilirim günlük için? günlük,kare modern iç açıcı bişiy?

cnm ben yukardakine bayıldım :))) modası geçmesin tabi.. parçası kırılınca bulman daha kolay olur.... ben yukardakinin aynısı diyebilrim ama kenarlarında desen yok daha sadesini aldım misafirlik takımım için.. bana kalırsa çok da pahalı bir takım almana gerek yok... sonuçta o sofrayı güzel yapacak senin pişirdiğin o leziz yemekler ve misafirlerine karşı güler yüzün değil mi?

cnm ben yukardakine bayıldım :))) modası geçmesin tabi.. parçası kırılınca bulman daha kolay olur.... ben yukardakinin aynısı diyebilrim ama kenarlarında desen yok daha sadesini aldım misafirlik takımım için.. bana kalırsa çok da pahalı bir takım almana gerek yok... sonuçta o sofrayı güzel yapacak senin pişirdiğin o leziz yemekler ve misafirlerine karşı güler yüzün değil mi?

1. model çok sade. bence 2. model daha güzel

BEnce İls resımde ki daha hoş gözüküyor.

yorumlarınız için teşekkürler kızlar :71:şimdi gene fikir değiştirdim. bu iki takım arasında yoğunlaştım $1.model.webp$2.model.webp

Son düzenleme:
yorumlarınız için teşekkürler kızlar :71:şimdi gene fikir değiştirdim. bu iki takım arasında yoğunlaştımEki Görüntüle 186066 Eki Görüntüle 186067

2.si güzel canım :16: markası ne bilmiyorum ama çok ağır ve şık duruyo.

Ayrıca karar verme süreci zor, ama sonrasında hangisini alırsan al, çok hoşuna gidicek, iyi ki almışım diceksin. ben hergün tabakçıklarımı koliden çıkarıp bikere bakıyorum :69:

Back
X