Bu takımlar hoşmuş fakat daha güzel bir takım bulabilirsin. Bunların fiyatları nedir acaba?
bunların markaları royal bone china.etiket fiyatlarını tam bilmiyorum 1.model 3500,2. model 4500 dü sanırım.
ben nakit alıcağım için baya indirim yaptırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu takımlar hoşmuş fakat daha güzel bir takım bulabilirsin. Bunların fiyatları nedir acaba?
1.Model benimde hoşuma gitti,sade ve çok şık
ama çok pahalıymış yaa:26:uygun diyince bende baya ucuz sandım:)))
öncelikle aldıklarını iyi günlerde güle güle kullan arkadaşım
ben ilk modeli daha çok beğendim lakin bahsettiğin fiyatı göstermiyor sanki takım :26: küçük resim olduğundan dolayı sanırım.
anladığım kadarıyla sende bendensin. bende öyle kararsız birisiyimdir ki anlatamam yanımda ki insanların içine fenalık getiririmama naptım hafta sonu gittim bir sürü eşyamı aldım borca girdim geldim
nasipse seneye yaz başı yada yaz sonu düğünümüz olacak ama şimdiden alıp borcumun bitmesini düşündüm. çünkü anladım ki elimde parayı pek tutamıyorum.bi anda gözünü karartıp alıcaksın. olmadı ağızlarından sözünü al kararım değişirse yemek takımını değiştirebileceğini söyle.
bende gözümü kararttım bunlar son çırpınışlarım haftasonu gidip alıcam.
bu yemek takımlarından birisini
çelik tencere seti
günlük çatal bıçak takımını
almadan eve dönmeyeceğim
aldığım yerdekilerin kendileri ilerde değiştirebileceğimi söledi. ama zaten ben yaza evleniyorum.
bende çok kararsızım annem benden bıktı.bakıp bakıp bişiy alamıyorum. bak yaza düğün var hala ortada bişiy yok![]()
bence birinci yemek takımı hem fiyat farkıda varmış o parayla daha bir sürü eksiğini alırsın düğün yapmak kolay değil
evet cnm ikincisi 1000t daha pahalı vede 25 parçası da eksik
ay yarın gidiyorum,heyecan bastı şimdiden .yarın alınca yazıcam inş
ay ben ikizimi buldum galiba hislerime tercüman olmuşsun:13:
gerçekten büyük paralar söz konusu olunca daha stresli oluyorum. hep daha iyisini alabilirmiydim acaba diye düşünüyorum . hele bide aldığımı daha ucuza bulucam korkusu yetiyor insana.
o esnaflar yok mu hele, eğer birşeyi başkasından aldıysan ''ben daha ucuza verirdim '' diyip insanı nası sinir ediyolar.
cnm naptın aldın mı takımları merak ettim ?
cnm ben yukardakine bayıldım :))) modası geçmesin tabi.. parçası kırılınca bulman daha kolay olur.... ben yukardakinin aynısı diyebilrim ama kenarlarında desen yok daha sadesini aldım misafirlik takımım için.. bana kalırsa çok da pahalı bir takım almana gerek yok... sonuçta o sofrayı güzel yapacak senin pişirdiğin o leziz yemekler ve misafirlerine karşı güler yüzün değil mi?
1. model çok sade. bence 2. model daha güzel
BEnce İls resımde ki daha hoş gözüküyor.
yorumlarınız için teşekkürler kızlarşimdi gene fikir değiştirdim. bu iki takım arasında yoğunlaştımEki Görüntüle 186066 Eki Görüntüle 186067