Yemek takımımın tabağını kırdım nasıl yapıştırılır?

06bebe06

Allahın dedıgı olur!!!!!!
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.740
21
88
38
yurtdısından hedıye gelen cok beegendıgım yemek takımımın tabagının bırıni düşürdüm :( ortadan ıkıye ayrıldı ..o kadar siteleye falan baktım benzerıde yok ...bunu yapıstırmak ıcın bana fıkır verebılır mısınızz atmak ıstemıyorum :( ne sakarım yaa cok üzüldüm hedıye oldugu ıcın :((

Keske bir bilgim olsa :(
Benim kahvalti takımım karacanin.Aldigim yer kirilma gibi bir durumda kirik parcalari atmadan bir karaca yetkili magazasina gidip urunun aynisini alabilecegimi soylemisti.
Senin takim icinde ayni sey gecerli olur mu ki acaba
Hem niye yapistirmak istiyorsun ki daha kullanilmaz o.
Aamaaan bosver cana gelecegine mala gelsin demisler:nazar::nazar:

ayy keske öyle bulabılecegım bısey olsa takımı yenıden alırdım :(( hedıye olması cok uzdu hedıyelere deger verıyorum yaa yoksa umrumda olmaz..atmaktan baska care olmucak heralde :(( sagol canım

nazar cıkmıs derler.yapıştırma bence bir parca eksildi ama napcan istemeden olmuş sonucta.

ayy keske öyle bulabılecegım bısey olsa takımı yenıden alırdım :(( hedıye olması cok uzdu hedıyelere deger verıyorum yaa yoksa umrumda olmaz..atmaktan baska care olmucak heralde :(( sagol canım

Sonucta isteyerek kirmadin ya sıkma canıni.

Canım geçmiş olsun.

Seramik yapıştırıcıları var, bir onları dene istersen. Seramikçilere sor onlarda vardır.

Bilen arkadaşlar var mı diye soruyorum acaba kırılan tabağımızın aynısından yaptırabileceğimiz yerler yok mudur?

Canım geçmiş olsun.

Seramik yapıştırıcıları var, bir onları dene istersen. Seramikçilere sor onlarda vardır.

Bilen arkadaşlar var mı diye soruyorum acaba kırılan tabağımızın aynısından yaptırabileceğimiz yerler yok mudur?

ay keske olsa aynısından yaptırsak ne ıyı olur :( neyse artık bır yapı markete gıderım orda seramıkte oluyor yapıstırıcısıda vardır galıba bır sorayım ....

Back
X