Mutfak Dekorasyonu Yemek takımına bakar mısınız

Ben begenmedim. Biraz demode gercekten. Eger almadiysaniz daha modern takimlara bakabilirsiniz. Rengi de cok soğuk.
Aldım ama değiştirme imkanım var. Dediğim gibi formunu çok beğendim renk ve desende kararsız kaldım. Artık herkeste ya kare ya da yuvarlaklarda klasik desenler var öylede istemiyorum çok kararsız kaldım. Rengi biraz ışıktan öyle çıkmış bu arada

Siz begendiyseniz sıkıntı yok :) herkesim zevki farklidir. Allah guzel gunlerde, agiz tadi ile kullanmak nasip etsin.

Benim tarzıma uygun değil, ben daha modern ve floral modelleri beğeniyorum.

Fakat ağır, süslü şeyler seviyorsanız, mobilyanız vs de buna uygunsa olabilir. Zevk meselesi sonuçta, siz kullanacaksınız. Beğendiyseniz siz, gerisi önemli değil.

bence güzel. siz de sadece bunu gösterdiğinize göre beğenmiş olmalısınız?
Evet bunu çok beğendim ama insan kararsız kalıyor bir kere alınan bişey o yüzden herkesin fikrini almak istiyorum. Olmazsa değiştiririm
beğendim kibar ve güzel duruyor ,pudra rengimi ?
Tam olarak pudra değil pembe gibi daha doğrusu ışıkla alakalı. Mağzada pudra gibi gelmişti evde daha parlak ışık olduğundan pembe gibi duruyor

Ben de modern şeyler severim aslında ama bu farklı geldi çok beğendim. Acaba anlık bir şey mi diye herkesten yorum almak istedim belki bakış açım değişir diye. Bu arada daha mobilyam falan yok bunlar çeyizimin ilk parçaları

İlk parça olacaksa benden size tavsiye esas tarzınız nasılsa öyle eşya seçin. Tabak ağır, mobilya, masa örtüsü vs modern hoş olmuyor kullanırken.

Ev eşyaları alırken yanına koydukları o ışıklar, şamdanlar vs göze hoş gelebiliyor. Heves edip hemen almayın derim.

Benim tarzıma uyan bi model değil ben daha sade ve modası geçmicek türden ürünleri beğeniyorum ki öylede bi yemek takımı almıştım kendime ama şimdiki aklım olsa asla almazdım Harika servis sunum tabakları var onlardan kendime takım yapar ve onları kullanırdım heleki kahvaltı takımı en büyük pişmanlığım 6 tane sunum taşı aldım çok güzel oluyor misafire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…