- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi fattylamb94
-
Aldım bile ama dediğim gibi değiştirebilirim. Çok kararsız kaldımİlk parça olacaksa benden size tavsiye esas tarzınız nasılsa öyle eşya seçin. Tabak ağır, mobilya, masa örtüsü vs modern hoş olmuyor kullanırken.
Ev eşyaları alırken yanına koydukları o ışıklar, şamdanlar vs göze hoş gelebiliyor. Heves edip hemen almayın derim.
Ben hiç dediğiniz gibi güzel model bulamıyorum hep saçma sapan desenler ya da çiçekler var keşke bulsam en sadesi buyduBenim tarzıma uyan bi model değil ben daha sade ve modası geçmicek türden ürünleri beğeniyorum ki öylede bi yemek takımı almıştım kendime ama şimdiki aklım olsa asla almazdım Harika servis sunum tabakları var onlardan kendime takım yapar ve onları kullanırdım heleki kahvaltı takımı en büyük pişmanlığım 6 tane sunum taşı aldım çok güzel oluyor misafire
Anladım iğrençdesen ve renk çok kötü. Form olarak da değişik bi tarz ama ben tercih etmezdim demode ve ağır duruyor
Nereden aldınız, nerelere baktınız, bütçeniz nedir bilmiyorum ama çok güzel, modern modeller var. Ben de 3 yıllık evliyim henüzAldım bile ama dediğim gibi değiştirebilirim. Çok kararsız kaldım
Bernardodan aldım şu yemek takımı dışında herşey çok içime sindi çatal bıçağım su takımım vs hepsi istediğim gibi. Bütçe olarak max 3 bin veririm, 5-6 bin olan yemek takımları açıkçası gereksiz geliyor. Bu yemek takımınıda aslında beğenerek aldım ama dediğim gibi acaba sonradan pişman olur muyum. Bir de modern güzel bir yemek takımı zaten aldım bunu daha özel günlerde kullanırım diye düşünmüştüm. Modası geçer diye düşünmüyorum çünkü üstünde öyle farklı bi desen ya da farklı bir rengi yok gibi. Ay bilemedim ya bu işler zormuşNereden aldınız, nerelere baktınız, bütçeniz nedir bilmiyorum ama çok güzel, modern modeller var. Ben de 3 yıllık evliyim henüz
Bu dönemde insan bir heves kendi tarzı dışında eşyalar da alabiliyor. Kendimden biliyorum, misafir için çatal bıçak takımıma aşık olarak aldım diyordum, zaman geçtikçe ya aslında ben daha farklı bir şey istiyordum demeye başladım, tarzım daha hafif, daha ince ve kibar modellerdir normalde ama iş işten geçmişti
Dediğim gibi siz beğendiyseniz gerisi önemli değil, pişman olur muyum diye düşünmeyim bence tadını çıkarın bu günlerinizin, geri gelmeyecek :) güzel günlerde, sağlıkla sıhhatle kullanın :)Bernardodan aldım şu yemek takımı dışında herşey çok içime sindi çatal bıçağım su takımım vs hepsi istediğim gibi. Bütçe olarak max 3 bin veririm, 5-6 bin olan yemek takımları açıkçası gereksiz geliyor. Bu yemek takımınıda aslında beğenerek aldım ama dediğim gibi acaba sonradan pişman olur muyum. Bir de modern güzel bir yemek takımı zaten aldım bunu daha özel günlerde kullanırım diye düşünmüştüm. Modası geçer diye düşünmüyorum çünkü üstünde öyle farklı bi desen ya da farklı bir rengi yok gibi. Ay bilemedim ya bu işler zormuş
Tadını çıkartıcam modası geçerse atarım bu kadar abartmamak lazımDediğim gibi siz beğendiyseniz gerisi önemli değil, pişman olur muyum diye düşünmeyim bence tadını çıkarın bu günlerinizin, geri gelmeyecek :) güzel günlerde, sağlıkla sıhhatle kullanın :)
Ben emsandan almıştım komple çeyiz setimi orayada baktınız mıBen hiç dediğiniz gibi güzel model bulamıyorum hep saçma sapan desenler ya da çiçekler var keşke bulsam en sadesi buydu
Anladım iğrenç
Canim dikdortgen takimlara bak daha modern duruyo
Evet baktım ama hep aynı modeller ve desenler vardı beğenemdim hiç bir şeyBen emsandan almıştım komple çeyiz setimi orayada baktınız mı
Kahvaltılıklarımı kare almayı düşünüyorum bunlar farklı olsun demiştim, yuvarlak istiyorum ama bunlar kötü galibaCanim dikdortgen takimlara bak daha modern duruyo
Yuvrlk istysan bence guzel yanlarini pembede alblrsin ben uc set aldim birini acmdm actklrmi iptal ettim renkli tek parca tabaklra dondum spor guzelEvet baktım ama hep aynı modeller ve desenler vardı beğenemdim hiç bir şey
Kahvaltılıklarımı kare almayı düşünüyorum bunlar farklı olsun demiştim, yuvarlak istiyorum ama bunlar kötü galiba
3 ünüde 12 ye tamamladınız mı yoksa 12-6-6 şeklinde mi aldınızYuvrlk istysan bence guzel yanlarini pembede alblrsin ben uc set aldim birini acmdm actklrmi iptal ettim renkli tek parca tabaklra dondum spor guzel
Canim 6 6 12 aldim ama 6 lilarida iptal ettim beyaz duz yuvrlakti simdi tek tek alinan rengliler varya onu aldim gunluge kullniyrm3 ünüde 12 ye tamamladınız mı yoksa 12-6-6 şeklinde mi aldınız
O renklilerin porselen değil de cam olanları çok güzel oluyo seviyorum iyi yapmışsın benceCanim 6 6 12 aldim ama 6 lilarida iptal ettim beyaz duz yuvrlakti simdi tek tek alinan rengliler varya onu aldim gunluge kullniyrm
Cam degil canim gunluge agir seylere gerek yok spor kullan msfire agir bse alO renklilerin porselen değil de cam olanları çok güzel oluyo seviyorum iyi yapmışsın bence
Günlükte aklımda bi model var ona bayıldım ama adam mart ayı gibi yeni modeller gelecek o zamanı bekle dedi bakalım fikrim değişecek mi ? Sen yeni mi evlisin :)Cam degil canim gunluge agir seylere gerek yok spor kullan msfire agir bse al
Yok canim 4 yillik evliyimGünlükte aklımda bi model var ona bayıldım ama adam mart ayı gibi yeni modeller gelecek o zamanı bekle dedi bakalım fikrim değişecek mi ? Sen yeni mi evlisin :)
Tanesini 15 liradan aldım. Aslında o kadar pahalı değil sanki :)ben suplayı beğendim ancak böyle suplalar pahalı oluyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?