- Konu Sahibi izmirperisi
-
Günlük kullanım için çorba tenceresine gerek var mı ki ya?bence yok.tabi aile alışkanlığı ile ilgili bir şey bu.Ayrıca kahvaltı takımının yanına salata tabaklarını falan o takımın içşnde bulunan renklerden oluşturabilirsin.servis tabakları, sosluk,salata kaseleri, çorba kaseleri oluşturursun bence günlük takımlar için bu kombineler daha şık ama dediğim gibi günlük için..misafir için elbette ki 12 kişilik 85-90 parça olanlar kullanılmalı.ama günlükte böyle bir sıkıntıya gerek yok...güle güle kullan.:>
cnm 6kişilik takımların çorba tenceresi olmuyo zaten. 12kişilik takım gibi fincanı, salata tabağı falan da olmuyo. adı üstünde günlük. zaten günlük yemeklerimizde (en azından bizim evde öyle) çorba tenceresi kullanılmaz. misafir gelince 12kişiliği çıkarırsın tenceresini, oval tabağını kullanırsın. bi debaşka açıdan 3takım olsun nolur ki. değişik değişik kullanırsın, renk gelir masalarayani bence
bence günlük kullanılan yemek tabaklarıda 12 kişilik olmalı.bana da evleneceğim sırada 6 kişilik yeter gibi gelmişti ama hep 2 kişi kalınmıyor.arkadaşlarımızın 2-3 çocuğu olanlar var.benimde 1 tane çocuğum var.yemek veya kahvaltıya geldiler mi oluyoruz 7 kişi.3 arkadaş yemek yiyelim yada kahvaltı yapalım dedik mi durum daha vahim.masada farklı takım oluncada ben sevmiyorum şık gelmiyor.inanın yumurtalık bile alırken 12 tane alıyorum.belkide takıntılı gelebilirim ama masada her şeyin takım olması bana çok şık ve estetik geliyor.yeni alacak arkadaşlara da bu yüzden 12 tane almalarını tavsiye ediyorum.11 senelik evli biri olarak gerekli görüyorum.hatta ben misafirlik yemek tabaklarının servislerini 20 tane alın diyorum.çünkü düğünden ,doğumdan sonra yapılan mevlütlerde ve kalabalık günlerde12 kişilik takım yetmiyor bile.ben yemek takımın servislerini ve pasta tabak sayılarını sonradan artırdım.bence herşeyin takımolmasını istemek takıntı değilde mükemmelliyetçilik.
ben12 kişilik takım derken misafir yemek takımları gibi tüm parça alınsın demiyorum.en çok yemek takımlarının yemek tabağı, pasta tabağı ve servisleri kullanılır.bu tabakları 12 tane al demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?