Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen öyle.ön hazırlık yapmazsan bir gün bile rahatça dışarı çıkamazsın aklın yemekte kalır.nasıl yetiştireceğim diye koştur koştur eve dönersin.
Ben oğlanı öğlen okula bırakırım ikide evdeyim beste almaya çıkıyorum. O üç saatte ne yapabilirsem😆

Geldi yine konu sahibi konunun içine limon sıktı.
Gerçekten anlamıyormus yemek işinden 😒
İçinden gelmeyen şeyleri sırf birilerine cici görünmek için yaparsan limon olursun. O ekşi tat mutlaka alınır, hiçbir şey ile maskeleyemezsin onu.

Kafamda üç aşağı beş yukarı bu hafta ne yaparım diye bir plan kuruyorum canım 😅 zaten mecbur plan yapmam lazım yoksa yemek yetişmez 😅
Sizler harikasınız. Ben öğleden sonra 2-3 gibi karar verip et veya tavuk çözülsün diye tezgahta dua ediyorum. Hiç sekmeyen günlük yemek planım🙏

Zeki olan değil çalışan mı kazanır ?
İnşaat işçileri çok fazla çalışıyor mesela.Ama bir savcı onlara nazaran masa başında.Yani devreye burada zeka giriyor.İnşaat işçisi üni kazanamamış (istisnaları geçiyorum,belki bakmakla yükümlü ailesi vardı bilemem) ama savcı hukuk okuyup en zor sınava girip savcı olmuş.Umarım anladın
Ay varya siz gerçekten değil Hacettepe o asagiladiniz kafkasin önünden bile gecemezsiniz . çok zekisiniz cidden

Geçen hafta ilk defa denedim. İçini biraz fazla doldurmuşum ama yinede güzeldi. Ben içine salça soğan sarımsak iç yağı da koydum, adanalı birinden tarif almak istedim 😋ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Acıktım yaaavvvv
Teşekkürler 🥰 seninde eline sağlık yapmaya devam gittikce guzellesir yemekler

Simcik ben boyle yapıyorum

Pirincin icine 1 domates koymasanda olur ama maydanoz baharat tercih etmiyorum tadini bozuyor. Boll boll sarimsak . kaynadıktan sonra ayri bir tavada azicik yag salcayi kavur sonra pisirdiginin üstüne bosalt birazda oyle kaynat ozlessin. ic harcini koy dik at dudukluye 30.35 dakika pişir olduda bitti masallah 😁 umarım tarifte unuttuğum birsey yoktur

Biraz karışık yazmis olabilirim 🤣aklima geldikçe araya sıkıştırdım.ama anlamissindir.

Buda kellepaca corbam yapmıştim 🥰
Adana’da içtiğim kelle paçalarda salça olduğunu farketmemiştim. Siz salçalımı yaparsınız yoksa kelle paça salçalı mı olur 🤷‍♀️

İşte gerçek mutlu hanımlar. Ben ocağa birşey dökülmesin diye haftanın yarı günü dışardan yiyordum dolar artmadan..
Temizlik seviyorum ben. 😂 sildikten sonra da ortama yayılmış cif kokusu seviyorum. :D
ocak temizlemekten nefret ediyorum ben de böyleydim. varlığından asla emin olamayacağınız eşim bey arabası için bir ürün almış. fıs fıs sıkıp siliyorum uğraşmıyorum artık.
Sarı renkli bir arkadaş mı? Oldukça etkili o evet. Eski yağları bile söker atar.

Resmen yemek tarifi, püf noktalar içine çekildim. :( Ben bu noktada değildim, şuradaydım daha demin.

İçinden gelmeyen şeyleri sırf birilerine cici görünmek için yaparsan limon olursun. O ekşi tat mutlaka alınır, hiçbir şey ile maskeleyemezsin onu.
Bildiği bişey var gibi anlatiyo ya heyecanlı oluyo 😂
Ama konu sahibine haksızlık yapmışız bu kız yemekten anlamıyor :işsiz:

Yo tehdit ettiğim falan yok.Ha olaki ettim varsaysın,tehdit ettiğim için hukuksal yollara başvurabilir.Kendisi fotoğrafımı birine izinsiz attıysa elbet bedelini ödemesi gerekir.Şizo bir hakaret değil ayrıca.Şizofrenin kısaltılmış halidir.Yani psikolojik olarak ya şizofren ya da çoklu kişilik bozukluğu falan var kadında belki bipolar.Napabilirim,tedavi olsun ben de şizo demeyim.Lütfen benim çarkda kırılsın,çok korktum akeşdşdlle🥺 Hukuk bilmesek,hatta abim savcı olmasa şu yazılarınızı okuyup başıma bela gelmesin diye gerçekten kudrodan korkup özür dilerdim.Vereyim adımı hatta açık adresimi vereyim de tehditten şikayet etsin beni,yemin ederim bu iyiliği yaparım ona.Ayrıca şuanki konu YEMEK dimi.Kendisi gelip saçma sapan yorumda bulunuyor.Yemek yapmak istemekle sevgilim ne alaka ? Yaşı benden büyük diye bu zamana kadar bişey demedim de.Bugün büyük saçmaladı.Gerçi 7 24 sitede bulunduğundan dolayı kendine buradan konuşacak birileri edinmiş lekdkdkekdk napsın bu siteden başka bir hayatı yok ki,bari sitede yönetici falan yapın,hiç olmazsa girdiğine değer 😂

Sen kimsin de sanaldan teşhis getirebiliyorsun insanlara, böyle ağır hastalık adları kullanarak?
Yetkinliğin ne senin?

Şuna bak, bi de utanmadan "Hakaret değil" yazmış; hadi oradan, ne amaçla kullandığın gayet belli.
Şizo sana taktığım bir lakaptı,ama sağlıksız olduğun aşikar.Bipolar,çoklu kişilik bozukluğu veya kaygı bozukluğu vs olabilir.Şizofren denilen hastalığın en büyük belirtisi olmayan şeyleri görmektir.Ama dediğim gibi şizo sana yakışan bir lakap.
Tip 1 bipolar hastasıyım. Gel bana söyle.

O saydığın tüm hastalıkların tedavisi var- tedavi yöntemleri geliştiriliyor, tedavimi oluyorum, akıl sağlığım gayet yerinde.
Sen gibi 40 tanesini cebimden çıkarır, üzerine de helme helme dökülen pilav pişiririm.
Ancak maalesef cahilliğin böyle haplı, iğneli bir tedavisi yok, tedavin yok Mermad. Salt okumak da almıyor eşekliği işte.
Sendeki baki.

Konu pilav tarifi ama tarif dışında ne ararsan var.
Bu saatte bu kadar atraksiyonu kaldıramayacağım, artık yarın okumaya devam ederim.

Yemek yani asıl konuya gelince kasmadan basit tariflerle başlayın derim.

Temizlik seviyorum ben. 😂 sildikten sonra da ortama yayılmış cif kokusu seviyorum. :KK70:

Sarı renkli bir arkadaş mı? Oldukça etkili o evet. Eski yağları bile söker atar.

Resmen yemek tarifi, püf noktalar içine çekildim. :KK43: Ben bu noktada değildim, şuradaydım daha demin.
2 haftadır evde temizlik yapılmadı. Robot gezinirken sizin gibi ailenin ***** diye küfür ediyo arada duyuyorum.

Sizler harikasınız. Ben öğleden sonra 2-3 gibi karar verip et veya tavuk çözülsün diye tezgahta dua ediyorum. Hiç sekmeyen günlük yemek planım🙏
Akşamdan çıkar bir şey normal soğutucu bölümüne koy. Pişirme zamanı gelince onla bakisip ne yapacağına karar ver. Planım yoksa ben öyle yapıyorum 😆😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X