Yemek yapamayan sevgili - ramazan sorunsalı

Valla ben evli olduğumuz halde dert etmiyorum bu kadar, arada börek gözleme vs yaparım sahur için ama genelde o kalkar ayarlar bişeyler, ben dolabı boş bırakmam o kadar, iftarda kallavi sofralar olmaz bizde Allah kabul etsin derim bitti

Güzel fikir ama biraz yalakaliğa giriyor bir kere olur iki kere olur da kendi parası yok mu yani bu seferde sana alınacak iyi düşün yani

çok güzel kurabiyeler var çikolatalı, fındıklı vs. börekle birlikte onlardan da gönderebilirsiniz, ben tatlıyı sevdiğim için sanırım çok hoşuma giderdi böyle bir jest. bir de çok tatlı bir insansınız, umarım kıymetinizi biliyordur.

merhaba ,

öncelikle çok naifsiniz gerçekten :)ben de eşime sevgiliyken ufak tefek bu tarz şeyler yapardım :)
aklıma yemek sepeti geldi,akşamları söyleyebilirsiniz bence.
umarım sevgiliniz değerinizi bilir ..

Çok saçma bence yani kargoyla börek göndermek, onun adına lokanta ile anlaşmak parasını ödemek bence çok itici şeyler ilk defa oruç tutmuyor bu insan herhalde eee ilk defa da başına gelmiyordur illa bakar başının çaresine annesi falan yok mu düşünecek. Hem oruçla ne alakası var normalde evde yemeği kim yapıyorsa yine o yapar sevgiliniz geç yer iftar vaktinde yer sadece bu kadar basit. Lokanta da yerse kendi de yer taaa oralardan sizin parasını verip canım sana şu lokantadan şu kadar günlük yemek aldım demenize gerek yok. Biraz kendi ayakları üzerinde dursun çocuk mu yani.

İlişkilerde kadınların bu kadar şefkatli ve anaç olmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Börek yapıp göndermek okey de gidip 10 günlük yemeğini ödemek anaçlık da değil baya bildiğiniz babacanlık yani.
Börek yapıp göndermek yeterli bence.

Romantik degik anaç bi tavir olmus bence sevgiliyken yapma boyle seyler.sen anne degik sevgilisin adamin kafasinda imaj degistirme

Aslında tatlı da olur da daha cok sütlü tatlı düskünü, onu da sevdigi favori mekanı var ordan gitsin yesin ama bikere bi kurabiye yapmıştım ona da götürmüştüm bikac tane. Cok begenmisti isteyip duruyor. Ondan mı yapsam acaba.. ama kurabiyeyi anca gidip kendim vermem lazım kargoda paramparca olurlar :)

Yok cok teşekkür ederim o sizin tatlılığınız :) biliyoruz gibi duruyor bakalım bir yamuk yapmazsa :)

merhaba ,

öncelikle çok naifsiniz gerçekten :)ben de eşime sevgiliyken ufak tefek bu tarz şeyler yapardım :)
aklıma yemek sepeti geldi,akşamları söyleyebilirsiniz bence.
umarım sevgiliniz değerinizi bilir ..

Ya iste kredi kartım yok. Bakalım doğum gününe kadar cıkarttırabilirsem o aksam evine pasta gönderirim hem şaşırır hem de mutlu olur bence :)
Ya böyle arada yiyecek falan göndermek cok şirin degil mi? Hem de benim emek verdigim onu düşünerek yaptığım seyleri yemesi beni de onu da mutlu ediyor. Hatta bir iki kere götürmüştüm börek. Onu sürekli söyleyip duruyo cok mutlu oldum evdeki cocuklardan sakladim hepsini kendim yedim kimselere veremem onları ben diye yedim bitti yapmıyor, arada durup dururken yaptığım seyler icin bana iltifat ederek teşekkür ederek beni de mutlu ediyor :)

O yüzden aman sımaracak aman benim görevim olarak kalacak diye bir korkum yok hiç. Kendisi de ayaklarının üzerinde duran biri nasıl olsa kendi evinde kalıyor diye "aciz biri degildir" diye ayrıca belirtmek istemedim.

Kendimin de mutlu oldugu isler bunlar. Win - win yani bi bakima

maaşallah, Allah bozmasın o zaman siz giderken yapıp götürürseniz o kurabiyelerden çok hoşuna gider, onun için uğraştığınızı bilip emeğinize de değer veriyormuş hem ne güzel:)

sevgilinizi bilemem ama mesela benim sevgilim bana böyle bişey yapsa (ben biraz ters bi insanım) ne münasebet ben kendi yemek paramı ödeyemiyor muyum karışma derdim sanırım Hani birlikte yesek tamam da o benim yanımda olmayacak ama benim yemek paramı ödesin o saçma bence ama tabiki börek çörek yapıp gönderebilirsiniz yada siz götürebilirsiniz onun daha çok akla yatkınlığı var

ay ben bu konuyu yeni gördüm. yorumları da okudum fazla sert çıkmışlar :) sen kararını vermişsin aslında feliksçiğim ama ben yine de yorum yapmak istedim

lokanta fikrini hiç beğenmedim. hediye gibi değil ki. sanki tutup 250 lira havale etmek gibi bir şey o. biri bana yapsa böyle düşünürdüm. pek bi manası, düşüncesi yok. yemek ısmarlamak diye hediye mi olurmuş, zaten sevgilinle aranda para muhabbeti olmuyordur eminim, böyle yaparak tamam onun güzel beslenmesini istediğini belli ediyorsun ama bence yemek parası ödemekten hediye olmaz. hatta bana yapılsa bayağı sinirlenirdim

ama kargoyla yemek gönderme fikri hoş :)
ben de çok severim yapıp yedirmeyi. emek var, manevi anlamı var. o böreği normal bir börek gibi görüp yemeyecek sonuçta. kargoyla ne gönderiyorlar bilmiyorum ama yapabilirsin bence.

ayrıca aklıma geldi, ben bir kere erkek arkadaşıma uğraşıp börek yapmıştım. ki çok beceriksiz bir insanımdır, patatesi haşlayana kadar bile canım çıkmıştı. o böreği yapacam diye gerçekten tüm gün uğraşmıştım. adam yiyince "e şimdi bunun yufkası hazır zaten, sen sadece içini hazırlamadın mı ne var bunda?" demişti

seninki böyle hanzo değilmiş, bayağı hoşuna da gidiyormuş, yap bence.

Ya canikom aslında "bak sevgilim senin neler sevdigini biliyorum, senin iyi beslenmeni önemsiyorum, yanında olamasam da yemekten keyif aldığın seyleri nerelerde bulabilecegimi de biliyorum, seni cok seviyorum" gibi bir seydi niyetim. Bir de böyle yemek kuponu gibi olacaktı. Istedigin an istedigin günde yiyebilecegi gibi.. Yoksa zaten tabiki aramızda para muhabbeti olmuyor hatta ben ödiycem hayır ben ödiycem kavgasını yasiyoruz her seferinde

Ben mutlu olurdun da o yüzden aklıma geldi böyle harikulade bir fikir

Evet ama kek börek şeysini yapıcam. Ya seviyorum ne yapayım bakalim eğer göndermiyorsa kargo firmalari ya da cok pahali olursa kendim gider veririm daha iyi, yüzünü de görürüm hem

Yok yok sağolsun, hem yorma kendini diyo hem de olsa da yesem cok mutlu olurum cınııımm diyo ben de senin canını yerim be diyorum afsfafa saka saka

Hanzoluk gördüğümde keserim zaten o yemek falan işlerini. Kendime yapar kendim yerim

şimdi bu beyefendiyi hepimizden çoook daha iyi tanıyorsun. bak seninle ben ne kadar farklıymışız, ben sinirlenirdim diyorum sense çok mutlu olurmuşsun. o zaman burdaki yorumları da boşver, herkes kendine bakıp yorum yaptı. 9 yılda bu adam kendini nasıl tanıttı sana, sen bunu yaptığında o da senin kadar mutlu olur mu sence? olur diyorsan yap içinden geleni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…