- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
oruç allahla onun arasında sen niye kendini paralıyosun? bence hoş değil. bırak kendi düşünsün. orucun ruhuna aykırı bi kere şu yaptığınız.
Annesi bu kadar düşünmez. Hoş düşünse paşa oğlu kalkıp yemek yapmayı günü kurtarmayı bilirdi bence. Evlenince ne olacak mesela oturdum şu an onu düşündüm yani hep kendini paralayan sen olacaksın anlaşılan...
Çok iyi güldüm gerçekten :)) bu zamanda kimse aç kalmaz merak etme. Aşevlerine gitsin yine de doyar. Ramazan'da Sultanahmet'e bile gitse bi aileden istese onlar bile verir. Yapma ya cidden çok komiksin :)
Kazikkadar adam oruc tutabilen kisi sahurunu iftarini dusunebilir bence ....
Börekti, dolmaydı, poğaçaydı hadi gönderirsiniz de lokanta ile anlaşmanız bana mantıksız geldi.
Bence hos bir hediye olmaz. Baska seyler dusunseniz dogum gunu icin daha iyi. Ne bileyim 10 gunluk yemek parasi odemek falan garip geldi bana. Hem bu kadar annelik yapmayin derim koca adam kendi dusunsun onu da.
Ayrıca doğru iftar çadırı filan oluyor gider orda yer sahura kalkmasa bile tutar orucunu ama neyse...
Bu adamın işi gücü yok mu kendi yesin lokantada
Anlıyorum yazdıklarını ama tek şuna bir cevabım olacak. O bu kadar ince düşünüp aynısını yapmazdı emin ol :)Benim hosuma giderdi
İki soru da çok saçma geldi bana.
Evet kargoyla yiyecek bir şeyler gönderebilirsin, ama spesifik olarak börek diye sorman çok garip, sen kutunun içinde özellikle "börek" olduğunu belirtmek zorunda değilsin.
Lokantayla senin anlaşman da hoşluk olur diye düşünmüşsün ama aksine çok itici geldi
Lokantayla sen neden anlaşıyorsun ki? Bu adam kendi düşünüp karnını doyuramıyor mu ya?
kendi karnını doyurmayı beceremeyen bir adamla tutar evlenirsinizde şimdi..
İftar çadırı candır.
Doğum gününde hediye yollayın,ibadetini o yapsın.
Aynı durumda sen olsan, o lokanta ile anlaşır mı senin için?
Anlıyorum yazdıklarını ama tek şuna bir cevabım olacak. O bu kadar ince düşünüp aynısını yapmazdı emin ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?