- Konu Sahibi yemyeshill
-
Valla cocuklarınız da cok küçükmüş. Onlara yetişmen zaten cok zordur. Ben erkeklerin toplumda fazlaca simartildigini düşünüyorum .
Yemek yapmak biraz da yetenek işidir. Herkesin elınden gelen belli bi kapasite vardır. Napcaksiniz? Zorla da olmazki? Eşinin bunu idrak etmesi ya da bunu Ogretmen gerek.
Hic sıkma canını kendini paralama da yapacam diye. Elinden geleni yaparsın ölmüyorsa peynir ekmek yesin karın bu her şeyle doyar.
Benim esim de bir kac kez begenmeme gafletinde bulundu, ben ondan daha cok üste cikip onu bastirdim simdi ne yapsam giki çıkmaz yer kalkar.
Dediğim zamanlarda oldu madem hosuna gitmiyor sen yapta bir gün ben yiyim bakıyım yaparken nasıl oluyormus diye dedim ama hiç oralı olmuyor tamam arada yardım eder cok sukur ne biliyim 40ta 1 salata yapar ya da ya da köfte falan yoğurur ama 40 tane de söylenir yok anam gibi yemek yapsan yok ablama de gelsın o yapsın su bu yemeği vs. gibi... YEMEK kursunu düşündüm ama su an bi 2 yasında bi 10 aylık kzım var onları bırakıpta bir kursa falan gıdemem malesef...
Evet şımartılma konusunda benim eşimde aynı şekilde ailenin en küçük erkek çocuğu ne istese olmus ne istese yapılmış karışılmamış edilmemiş yemeği meyvesi önüne gelmiş hatta neredeyse ağzına tutulmuş o derece.... Tabi ki şimdi o kadarını asla bulamaz ama yani yapılsada hayır demez.... Hem yemek seçer sebze o bu yemez hem de sürekli değişik yemek bekler:S
Esin gerçekten ayip ediyor, ben hiç yapamam yemek birde esime sorarim girgir olsun diye tabi, benim yemeklerim mi guzel annenin mi?
O da tarziniz farkli kiyaslayamam der... Senin salatan daha guzel ama der
Neyse sen onu bosver de sonuçta kendin için de yapiyorsun, kolay yemekleri dene
Atiyorum et sote, biber dolmasi, şakşuka...
kendim için ben genelde sebze falan yaparım ıspanak pırasa hem cocuklar ıcın de ıyı diye ama eşim agzına sürmez ne sebze ne et sote ne dolma ne patlıcan....varsa yoksa kuru fasulye taze fasulye pılav mercımek makarna bezelye kızartma kavurma arada da tavuk faln ama onlrdn da sıkılıyomus farklı yemekler denıyecekmısım sürekli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?