- Konu Sahibi yemyeshill
-
Ben de senin gibiyim annamlerde hep okul falan
Evlenince de is derken fazla zaman ayiramadim dolayisiyla pek yemek yapamiyorum
Ve ben de bir yemegi iki kere yaptigimda tadi kivami farkli olabiliyor
Bazen disarda yiyoruz, bazen annemlerde, neyse ki esim ne olsa yer toast, sandwich geçistiriyorum bazen
Ama artik bazi yemeklerde uzmanlastim, çogu basit yani oyle puf noktasi falan yok
Nekadar ayıp ya denir mi hiç beğenmiyosan kalk kendin yap diye
iyi geceler bayanlar. Benim de bir problemim var ben evleneene kadar okul dersane sonra iş falan derken hiç ev işleriyle uğraşmadım temizlik az cok yapıyordum haftada 1 gun falan o da sil süpürden ibaretti ama su yemek işi yok mu:S yani yemekle alakalı en ilgili halim tencereyi karıstırmak ve ya ocagın altını kapatmaktan ibarettievlendim temizlik tamam yapıyorum öyle aşırı titiz değilim ama hergün siler süpürürm evi 2 kucuk kızda olunca bu kacınılmaz oluyor (cogu seye yetişemesem de) ama yemek beni mahvediyor eşim cok yemek secen biri ve acken tek kelime bile etmeye üşenen biri yani illa karnı doyacak öyle böyle de değil gayet iştahlıdır... Neyse ben yemek az cok yapıyorum yani gayret ediyorum onun sevdiği yediği yemekler olsun şöyle olsun böyle olsun diye ama bir türlü beceremiyorum, bugün yaptığım yemeği yarın tekrar yapsam tadı farklı oluyor bir türlü tutturamıyorum:s ne kadar özensemde şöyle hah tamamdır dediğim bir yemek bile yapamıyorum örn: pilav yapıyorum tane tane oluyoor ama tam pişmiyo sert kalıyor yada tam tesi bir tutturamıyorum... Bugün yaptığım yemek yarına kalsa eşim burun kıvırıyor yani isteksiz yiyor ya da yemiyor kızatma vs yapıp geçiştiriyorum aama bu durum beni cok üzüyor her sofrada bir eleştiri yok tuzu az yok cok salcalı yok cok sulu .... napmam lazım bana bir akıl verin bu yemek işini nasıl halledebilirim artık cok bunaldım bu durumdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?