bu benimde sorunum .birşeyler yapmak istiyorum annem çık mutfaktan sen yapamazsın vs .sonrada bu kız hiç iş bilmiyor ne olucak evlenince bilmiyorum diyor .e sen bırakmazsan nasıl öğrenicem ben allahım ya .evlenince öğreniceksin artık yapıcak birşeyin yok .ya zaten yemek yapmak kolay önce kolaylardan başlarsın sonra zorlara doğru gidersin .
Yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi.
bu benimde sorunum .birşeyler yapmak istiyorum annem çık mutfaktan sen yapamazsın vs .sonrada bu kız hiç iş bilmiyor ne olucak evlenince bilmiyorum diyor .e sen bırakmazsan nasıl öğrenicem ben allahım ya .evlenince öğreniceksin artık yapıcak birşeyin yok .ya zaten yemek yapmak kolay önce kolaylardan başlarsın sonra zorlara doğru gidersin .
evlenince mi bence çok yanlışevlenmeden ne öğrenirsen daha iii olur tatlım
e sokmuyor mutfağa valla .küçük şeyler yapıyorum sadece zaten bu arada diyetteyim az yiyorum ama yapmak istesemde yapamıyorum bir kere zorla kek yaptım söylendi hep bide birşey yapamıyor bu kız demesine sinir oluyorum ya nasıl yapayım denememe fırsat yok ki.
him işin zoe tatlım valla canım ben bu konuda çok hamaratlı ve şanslıyım annem hiç karışmaz bazen ablam yemek yapmaya kalkınca hemen atlarım ben yapacam diye annemde afferim kızıma der
annelerin kzılarına öğrettiğini biliyorum ben ama bizde tam tersi öğrtemiyor aynı zamandada mutfağa sokmuyor .
Malesef.Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?