- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Aslında taze doğrayıp tüketmek çok daha iyi olur ancak madem sevmiyorsunuz onzaman buzlugu aktif kullanın.
Sogan dograrken fazla doğrayıp bir kismini buzluğa atın birer porsiyonluk olarak.
Sebzeleri yıkayıp kurutup buzluğa atın. Birer ikişer çıkarıp donken doğrayıp kullanın.
Ona da useniyorsaniz biber gibi sebzeleri de doğrayıp atarsınız.
Köfte yaparken fazla yapın , buzluğa atın.
Şinitsel hazirlayin / hazirlatin yine buzluk için.
Sulu köfte yaparken fazla yapıp , pişmemiş köfte halini atın buzluğa.
Soğan, biber salça kavur at suyunu dok, köfteleri at bu kadar , sulu yemek hazır.
Nohut , buğday , mercimek haşlayıp paketleyebilirsiniz.
...
Birde deneyenler memnun ben hiç yapmadim ;
Yemek yaparken birer porsiyonluk paketleyip buzluğa atın ya da sicakken kavanoza doldurup sıkıcı ağzını kapatıp ters çevirerek bir gün bekletip sonrasinda saklıyorsunuz
İstediğiniz zaman açıp ısınıp yersiniz.
Burada önemli olan ağzının hava kacirmadigindan emin olmanız. Yoksa bozulabiliyor.
Mutfağı pek sevmeyen için en ideali buzluk, konserveden daha iyi.
Sogan dograrken fazla doğrayıp bir kismini buzluğa atın birer porsiyonluk olarak.
Sebzeleri yıkayıp kurutup buzluğa atın. Birer ikişer çıkarıp donken doğrayıp kullanın.
Ona da useniyorsaniz biber gibi sebzeleri de doğrayıp atarsınız.
Köfte yaparken fazla yapın , buzluğa atın.
Şinitsel hazirlayin / hazirlatin yine buzluk için.
Sulu köfte yaparken fazla yapıp , pişmemiş köfte halini atın buzluğa.
Soğan, biber salça kavur at suyunu dok, köfteleri at bu kadar , sulu yemek hazır.
Nohut , buğday , mercimek haşlayıp paketleyebilirsiniz.
...
Birde deneyenler memnun ben hiç yapmadim ;
Yemek yaparken birer porsiyonluk paketleyip buzluğa atın ya da sicakken kavanoza doldurup sıkıcı ağzını kapatıp ters çevirerek bir gün bekletip sonrasinda saklıyorsunuz
İstediğiniz zaman açıp ısınıp yersiniz.
Burada önemli olan ağzının hava kacirmadigindan emin olmanız. Yoksa bozulabiliyor.
Mutfağı pek sevmeyen için en ideali buzluk, konserveden daha iyi.