- Konu Sahibi kariyerkadin
İzmirdeyseniz buyrun bekleriz :)Bana da yemek yapmak ve yemek iskence gibi geliyor.
Haziri yemeyi severim ama adresimi yaziyorum bana gonderebilirsiniz:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirdeyseniz buyrun bekleriz :)Bana da yemek yapmak ve yemek iskence gibi geliyor.
Haziri yemeyi severim ama adresimi yaziyorum bana gonderebilirsiniz:))
Ben de dizi açıpaha benden başkalarıda varmış.
insanlar cocugu olunca deliksiz uyumayi ozledim vs der.
ben resmen kulakligimi takip canimin istedigi kadar keyifle yemek yapmayi özledim ya.
Bizim civarda tanıdığım hiç kimse yok. Komşum da yokYapınca çok yemek zorunda değilsiniz yalnız
Bende yapmaya bayılıyorum, mantilar börekler, hamur işi yemeyi de pek sevmem.bu arada, cidden sadece yapıp dağıtıyorum.
Tadına bak, eşine azcik ver, gerisini komşuya dağıt.
Yani sen hobi olarak yine yapmış ol![]()
Aynen biz de balayında şirazeyi kaçırdık 2 yıl olacak daha toparlayamıyoruz kartopu misali artarak gidiyorYa biz balayında öyyyle bir abarttık ki geldik geleli diyet yapıcaz da kilo vericezO yüzden hafta içi diyet hafta sonları yemek yaptım çalıştığım için de bıkmaya fırsatım olmadı ama şimdi evdeyiz bol vaktim var ve ne zaman diyet desek 3 saat sonra ikimizden biri ne yesek yaaaa diye başlıyoruz
![]()
Şaka bir yana iştahı kontrol etmeye çalışmalı bi gün çok coştuysak ertesi gün dengelemeye çalışmalı sağlıklı yiyeceklerin tarifini de deneyip araya onlardan da serpiştirmeliyiz hiç değilse dengede kalmaya çalışalım sürekli artan bir kilo yerineAmaaaan bi daha mi gelicez dünyaya![]()
bende eski turk filmiylede yaparim arada hele birde adile naşit minur ozkul şener şen varsa değmeyin o yemeğin keyfineBen de dizi açıp![]()
1 haftada görmemişler gibi 10 tabak yersek olacağı buydu zatenAynen biz de balayında şirazeyi kaçırdık 2 yıl olacak daha toparlayamıyoruz kartopu misali artarak gidiyor
Şaka bir yana iştahı kontrol etmeye çalışmalı bi gün çok coştuysak ertesi gün dengelemeye çalışmalı sağlıklı yiyeceklerin tarifini de deneyip araya onlardan da serpiştirmeliyiz hiç değilse dengede kalmaya çalışalım sürekli artan bir kilo yerine![]()
İspanyolca şarkılarla da güzel oluyor kıvırts kıvırtsbende eski turk filmiylede yaparim arada hele birde adile naşit minur ozkul şener şen varsa değmeyin o yemeğin keyfine![]()
ben kivirtamam yaİspanyolca şarkılarla da güzel oluyor kıvırts kıvırts![]()
İşi profesyonele çevirmişsinben kivirtamam ya
benim muzigim sadece enstrumental olacak.
başka alemlere uçacağim muzigi dinlerken.
öylemi yapiyorlar profesyoneller hic dikkat etmedim.İşi profesyonele çevirmişsin![]()
Valla ekmektir abur cuburdur hiç aramayız da akşam yemeği yapmayı seviyorum en çok belki 7-8 gibi geç yiyoruz diyedirTüm yorumları okumadım ama benim birkac arkadaşımın denediği ve bizimde esimle denedigimiz bir yontem var onu yapabilirseniz çok güzel oluyor.
Aslında insana en çok kilo aldıran ,akşam ve gece yemeleri...çayın yanında kekler,kurabiyeler ,çekirdek,kuruyemiş derken ipin ucu kaçıyor.Bu yöntem de akşam yemeğini yiyoruz ,çok geç değil tabi,sonrasında sadece içecek şekersiz olursa serbest.sabah kahvaltı ile akşam yemeği arasinda 14_16 saat arasında hicbirsey yemiyoruz.Cok rahat bir yöntem,uykuyu da düzenliyor.
Bunu denerseniz güzelce yaptiginiz yemekleri de yiyebilirsiniz,tabi ki kalan saatlerde dekicesineabur cubur yemek gibi şeyler yapmayın .
Hahaha ben de video çekermiş gibi yaparım çok eğlenceliöylemi yapiyorlar profesyoneller hic dikkat etmedim.
ben kendimi bildim bileli enstrumentali severim.
10 11 yasimdaydim o ara tv de yemek programlari izliyordum boyle her malzemeyi ayri ayri kaplara koyarak yemek yaparlar ya mest oluyordum.
bir gun bulasik yikarken kendi kendime sesli hayal kurup pasta yapiyorum.
2 3 saat aonra abim geldi pasta nerde dedi ne pastasi dedim sabah tarif vererek yapiyodun ya dedi
abi ben hayal kuruyodum dedim oha dedi bana hic unutmuyorum![]()
kızım biraz büyüsün bir y. kanali acacagim kendime.Hahaha ben de video çekermiş gibi yaparım çok eğlenceli![]()
İlk abonen benimkızım biraz büyüsün bir y. kanali acacagim kendime.
İlk abonen benim![]()
Aralıklı orucu çağrıştırıyor. Evet o çay yanı olayı batırıyor her şeyi zaten.Tüm yorumları okumadım ama benim birkac arkadaşımın denediği ve bizimde esimle denedigimiz bir yontem var onu yapabilirseniz çok güzel oluyor.
Aslında insana en çok kilo aldıran ,akşam ve gece yemeleri...çayın yanında kekler,kurabiyeler ,çekirdek,kuruyemiş derken ipin ucu kaçıyor.Bu yöntem de akşam yemeğini yiyoruz ,çok geç değil tabi,sonrasında sadece içecek şekersiz olursa serbest.sabah kahvaltı ile akşam yemeği arasinda 14_16 saat arasında hicbirsey yemiyoruz.Cok rahat bir yöntem,uykuyu da düzenliyor.
Bunu denerseniz güzelce yaptiginiz yemekleri de yiyebilirsiniz,tabi ki kalan saatlerde dekicesineabur cubur yemek gibi şeyler yapmayın .