Merhaba.
Ben yemek yapmayı çok ama çok seviyorum. Yemekle ilgili hemen her şeyi araştırırım, okurum, uygularım... Tutku benim için. Karantina günlerinde malum evdeyim. Evden çalışıyorum ama işim ağır değil. Çok boşluğum var. Sürekli mutfakla ilgilenmek istiyorum, yeni tarifler denemeye bayılıyorum. Kendi tariflerim bile var. Neyse çok uzattım
Şöyle de bir sorun var ki biz eşimle evlendikten sonra birazcıcık kilo aldık. 10 kilo kadarcık

Kilo vermemiz için diyet yapmamız gerek. Diyete lafım yok, gerçekten vermem lazım. Ama canım yemek yapmak istiyor, yani bu benim için gitar çalmak/resim yapmaktan farksız. Sonunda yemesem de yapmak istiyorum. Mesela pide yapma videosu izledim, denemek için can atıyorum. Çok sevdiğim, yediğim bir şey olduğundan değil; tamamen tecrübe olsun, uğraş, hobi olsun diye. Ama yersek de diyeti bozmuş oluyoruz. Ne yazık ki yememek mümkün değil, ne yapacağım o yemekleri?
Buraya kadar gelince niye bu yazıyı yazdığımı da bilemedim. Canım sıkılıyor bu duruma işte... Yazımı okumanın zaman israfı olduğunu düşünenler için çok özür dilerim şimdiden