yemek yapmayı bilmiyorum mahçubum :/

ne yani yemek yapmamak eksiklik mi utanılacak ayıp bir şey mi !!!!

ben bilmiyorum yapmıyorum da....

bu yüzden sevecek adam beni sevmesin bu yüzden mi evleniyor benimle ...

ne bu mahcup olurum filan tavırları anlamıyorum herkes herşeyi bilmek zorunda değil.

bilmiyorum ama UTANMIYORUM BU AYIP DEĞİL.

eşin yemek seçmiyosa zaten işin kolay :)

benimki soğan sarımsak pırasa maydonoz yemiyo yemekte.. soğan da yemeğe lezzet katan bişey, annemde hep soğanlı yapar. o yüzden zor oluyo bana yanii

Ben yemek yapmayi evlendikten sonra ogrendim cok da guzel yaparim.bosver nasil olsa ilerde hep yapacaksin keyfini cikar

ben yemek yapmayı biliyorum ama hiç yapmadığım bilmediğim yemekleri neti açıp yapıyorum çokta güzel oluyor sende öyle yapabilirsin şimdi herşeyin kolayı net artık

yemek kıtabı al ozaman..

zaten tencere yemeklerı hep aynı sekıl yapılıyor..

bırını öğrensen ış bıttı..

5 yıllık evliyimben bile hala yemek yapamıyorum çünkü çalışıyorum hep annemde yiyip eve geliyoruz
yapmaya yapmaya elim korkak alıştı yapamıycam gibi geliyor

Bende yemek pek bilmem ama 2,5yildir esimi ac birakmadim.internet ve annem sagolsun sorularjma kesin cevaplar :)

pasta ve tatlılarda şükran kaymak'ın tariflerini al. birebir tutuyo

canım yapılısını resimli gösteren adım adım, lezzetli.com bu siteye bakıp yapabilirsin hatta ben suan oraya bakıp irmik helvası yapıyorum

Kesinlikle sorun değil. İnternetiniz varsa sorun olmaz. Cünkü yemek siteleri, yemek tarifleri, videolu yemek tarifleri yapılışlarına varana kadar hersey mevcut

Herkes anasinin karninda ogrenmiyor canim istedigin kadar izle yapmadan ogrenemezsin,
Yaptikca zamanla oturuyor hersey

internet gibi bir teknoloji var elimiz de artık imkan çok yani tarif bulmak çok kolay azıcık azimle nefis yemekler yapabilirsin canım

kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum Allah razı olsun inş basarıcam bu işi haftada bir gün ben yapmaya karar verdim annem tarif etcek yanımda ben denicem inş söylediklerinizi de dikkate alıcam tabi

Eger en basit yemekleri bile yapmakta zorlaniyorsan simdiden annenle birlikte yemek yapmaya baslasan iyi olur.temel corbalar mesela mercimek yogurt corbasi pilav fasulye zeytinyagli bir iki yemek filan elin alisir.goz karar denilen ayar yapa yapa oturuyor.basit bir kek veya hamur mayalamak ta oyle .elinin hic aliskanligi yok sanirim ki bu kadar endiseleniyosun.alisirsin zamanla.duduklude cok pratik olur pek cok yemek.varsa onu da dene.kisa surede cesaretin gelir daha fazlasina.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öğrenirsin,öğrenirsin merak etme.
sonuçta bizlerde annemizin karnında yemek yaparak doğmadık.sonradan yavaş yavaş öğrendik ki sende böyle yapacaksın.1.denemende kötü olabilir ama asla yapamıyorum diye söylenme,moralini bozma.her geçen gün kendini daha da geliştireceksin.

Ablam benden bir yaş büyük o da ben gibi okul iş güç yemek öğrenmek kaldı
Geçen netten bakarak ilk defa zeytinyağlı barbunya yaptı mükemmel oldu hemen tarif defterime not aldım

Yapıcaz yapıcaz merak etme, en azından bak hepimiz aynı durumdaymışız

26 yaşında evlendim ve makarna yapmaktan başka birşey bilmiyordum ama hiç mahçup olacağımı düşünmedim 4 yıldır evliyim halada mahçupmu oldum diye düşünmüyorum adamla yedireyim içireyim çamaşırını yıkayıp evini temizleyeym diye evlenmedim.. Hatta ilk zamanlar kayın validem ve görümcemler bana gelecekleri zaman büyük görümcem gelir yemekleri o yapar herkes gelir yerdi :) ne yapayım bilmiyordum, şimdi değişti tabii yemeğimide yapıyorum tatlımıda ama hala çok profesyonel sayılmam kalabalık misafir gelecekse ya görümcem yada annem yardıma gelir :)

Ben de ailemden hiç ayrılmamıştım.
Mutfağa da hiç ilgim yoktu..
Benden iyisindir emin ol :)

Ama eşim yemeklerimi çok beğenir, elimin çok lezzetli olduğunu söyler.
Yalnızca 8 aydır yemek yapıyorum üstelik.. Hala pratiklik kazanamadım.
Unutup tariflere tekrar göz atıyorum.
Her yemek için kuralım yağ, salça, bol baharattır.
Tereyağ ve sıvıyağı karıştırarak kullanırım.
Varsa taze bir domates rendeler, yarısını salça olarak katarım.

Ben ölçüsü tam ve çok lezzetli bulduğum bir blog keşfettim.
Bir şey aradığımda ilk oraya bakıyorum.
Şimdiye kadar ne yapsam, güzel oldu.
İstersen verebilirim link

ya niye kasılıyosunki bu kadar cnm boşver hiç elleme evlenince mecbur öğrencen zaten pilavı dökcen tekrar yapcan falan bişey olmaz yani yarı yanmış yemekler lapa pilavlar çok özenilerek yapılan ama bişeye benzemeyen yemekler olacak başlarda bunlarda işin tadı tuzu cnm zamanla öğreneceksin zaten yapılarak öğreniliyor cnm pratik önemli sen yaptıklarını önüne koy tuzunu abartmadan yesin sulu yemeklerden pilavlardan başla gerisi gelir ki onlardada bişe yok zaten aynı soğan salça mantığı sende yakında annen gibi göz kararı dersin endişelenme :))) ama eşin herşeyi annesine yetiştiren tipse yandııın :)

kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum Allah razı olsun inş basarıcam bu işi haftada bir gün ben yapmaya karar verdim annem tarif etcek yanımda ben denicem inş söylediklerinizi de dikkate alıcam tabi

En iyisi canım. Annen tarif etmeden internetten tarif alıpta da yapabilirsin

Link isterük..................

canımmm ben de ne yemekten ne de temizlikten anlıyorum evde yıllarca annem, anneannem ve büyükanneannemle yaşayınca, üç kadının olduğu bir evde bana mutfakta sıra gelmedi hiç. zmantv sağ olsun her şeye ordan bakarak yapmaya başladım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…