- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
bi başlayınca yaparsın zaten canım
canım bende evlendiğimde çok çeşit bilmiyordum çoğu şeyi evlenince yapa yapa öğrendim..
ayrıca her sulu yemeğin harcı aynıdır mesela...
soğanı kavur, biberleri at kavur domatesini at kavur...ne yemeği olsun istiyosan onu at suyunu ekle kapağını kapat..
yani basit olarak bu şekilde çoğu yemeği çıkarırsın..
taze fasülye, kabak, patlıcan...vb gibi yemekleri..
detaylarını da yapa yapa öğreniceksin...
fıstık soğanı kavur,salçayı at bir tablet etsuyu sonra salla içine ne sallayacaksan....
Artık elimizin altında internet var. Aradıgın herşeyi buluyorsun..
Bende bilmezdim yemek yapmayı ama şimdi 10 çeşit yemek çıkarttığım gün oldu ramazanda.
Hiç korkma zor birşey değil yemek yapmak. Hatta ev işleri arasında en zevklisi
merhaba arkadaşlar. genellikle çeyiz topiginde yazısıyordum ama 'bir derdim var' da fikirlerinizi ögrenmek istediim bi konu var. dert mi bu diceksiniz ama kafama cok takılıyor. henüz sözlü yada nişanlı değiliz ama seneye nişan düğün arasını kısa düşünüyoruz nasipse.
gelelim soruma: yemek yapmasını bilmiyorum ve cok uzuluyorum buna. memleketimde okudum memleketimdede çalısıyorum. hiç aman yemek yapim ögrenim fırsatım olmadı. annemde kıyamıyo bi hafta sonun var diyo hani haftasonu yapim desem. bi iki defa denedik. anneme göre her sey göz kararı e hal böyle olunca ben de öğrenemiyorum çok üzülüyorum. netten falan bak diyolar sınırsız internetim yok devamli izlesemnapsam bilemedim genelde herkes evlendikten sonra yaptıkca alısırsın diyor hatta erkek arkadasım da aynı fikirde ama ben mahcup olmak istemiyorum.. kardes samimiyeti içerisinde fikirlerinize ihtiyacım var
bulyon ben hiç kullanmıyorum tadını bozmuyor mu yemeklerin
içinde ne olduğu belirsiz gibi ne bilim
gerçi tercih meselesi :26:
merhaba arkadaşlar. genellikle çeyiz topiginde yazısıyordum ama 'bir derdim var' da fikirlerinizi ögrenmek istediim bi konu var. dert mi bu diceksiniz ama kafama cok takılıyor. henüz sözlü yada nişanlı değiliz ama seneye nişan düğün arasını kısa düşünüyoruz nasipse.
gelelim soruma: yemek yapmasını bilmiyorum ve cok uzuluyorum buna. memleketimde okudum memleketimdede çalısıyorum. hiç aman yemek yapim ögrenim fırsatım olmadı. annemde kıyamıyo bi hafta sonun var diyo hani haftasonu yapim desem. bi iki defa denedik. anneme göre her sey göz kararı e hal böyle olunca ben de öğrenemiyorum çok üzülüyorum. netten falan bak diyolar sınırsız internetim yok devamli izlesemnapsam bilemedim genelde herkes evlendikten sonra yaptıkca alısırsın diyor hatta erkek arkadasım da aynı fikirde ama ben mahcup olmak istemiyorum.. kardes samimiyeti içerisinde fikirlerinize ihtiyacım var
bulyon yerine et haşlayınca suyunu buz kalıbıyla buzluğa koyuyorum.
Yemek yaparken 1 veya 2 küp kullanıyorum.tavsiye ederim.
Bulyon yerine et haşlayınca suyunu buz kalıbıyla buzluğa koyuyorum.
Yemek yaparken 1 veya 2 küp kullanıyorum.Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?