http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...sulu-sekerpare-mutluluk-sponsorlugunda-3.html
DATLUCADU'NUN RÖPORTAJI
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
Eğlenceli bir yarışma oldu. kk ya renk kattı. bu kadar tutacağını düşünmemiştim aslında. ama tuttu.
2)Yarışmadan beklentileriniz?
sadece eğlenmek. ilk başlarda biraz ileri, geri yapıldı. oy sürtüşmeleri yaşandı, ama katılan üyelerin kaliteli kişikleri ile sağduyulu yaklaşımları sonucu uzamadı.
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
beğenilmeyecek pek kural yok. Yöneticiler gerekli esnekliklerde de bulunuyor ayrıca. bundan iyisi şamda kayısı:)
4)Yarışmaya neden katıldınız?
ilkinde kazanmak için
ikincisinde sözümde durmak için :107:üçüncüsünde eğlenmek için
hakkaten bu arada ben kaç kere katılmıştım:44:
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
oğlum "yinemi !!!" diyor
eşim "nayır, nolamaz
" diyor
kızım gayet masumane "annem yarışmayı kazanacak:124:" diyor. (sonuçları kendileri ile paylaşmıyorum..)
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
Uzayda dünya ne ise birincilik benim için o kadar önemli. küçük bir ayrıntı yani; ) ( tabi dünyada bir hayat olduğunu unutmayalım lütfen!)
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
egunelin tek kişilik nevresiminse kadar müthiş ve oldukça ince fikirlice seçilmiş diye düşünüyordum ama tek kişilik nevresimi seçerken sanırım Kazen telefonda konuşuyordu. şaka şaka eminim onunda oldukça hoş desenleri vardır., (ama ben olsam çift kişilik seçerdim
, sana soran olmadı mı dedi birisi:44:)
8)Yarışma devam etmeli mi?
aslında ramaznda ara verilir diye düşünmüştüm ama yöneticimizin kıvrak zekası (nevresimi olayını unutturmaya çalışıyorum
) ile müthiş bir geri dönüşüm oldu. bu hızla , epey bi gtsin lütfen. hatta kategoriler bittiğinde yeni kategoriler icad edelim. yatakta kahvaltı tepsisi, yolculukta mola menüsü gibi
9)Yemek yapma konusunda iddianız?
iddalı olduğum bir kaç yemek var, aşure, yaprak sarma, maklube gibi ama her yemekte iddalı değilim.
10)Oylar sizce nasıl veriliyor?
bence gayet adil!
11)Rahatsız olduğunuz durumlar?
Kazen bey iki yarışmadır katılımı mı beğenmiyor . tüm yarışamcılarda beğensi var ama benimkinde yok. seçimlerimi mi beğenmiyor yoksa, kargaşaya mı gidiyor analmadım. bunun dışında bir rahatsızlığım yok:44:
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
su takımı bile aldım bu yarışma için
13)Yarışma sonrası hisleriniz?
Ne sen sor ne ben söyleyim
oğlum haklıymış deyip başımı alıp gidesim geliyor . o kadar vahim anlayacan
DATLUCADU'NUN RÖPORTAJI
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
Eğlenceli bir yarışma oldu. kk ya renk kattı. bu kadar tutacağını düşünmemiştim aslında. ama tuttu.
2)Yarışmadan beklentileriniz?
sadece eğlenmek. ilk başlarda biraz ileri, geri yapıldı. oy sürtüşmeleri yaşandı, ama katılan üyelerin kaliteli kişikleri ile sağduyulu yaklaşımları sonucu uzamadı.
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
beğenilmeyecek pek kural yok. Yöneticiler gerekli esnekliklerde de bulunuyor ayrıca. bundan iyisi şamda kayısı:)
4)Yarışmaya neden katıldınız?
ilkinde kazanmak için
hakkaten bu arada ben kaç kere katılmıştım:44:
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
oğlum "yinemi !!!" diyor
eşim "nayır, nolamaz
kızım gayet masumane "annem yarışmayı kazanacak:124:" diyor. (sonuçları kendileri ile paylaşmıyorum..)
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
Uzayda dünya ne ise birincilik benim için o kadar önemli. küçük bir ayrıntı yani; ) ( tabi dünyada bir hayat olduğunu unutmayalım lütfen!)
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
egunelin tek kişilik nevresiminse kadar müthiş ve oldukça ince fikirlice seçilmiş diye düşünüyordum ama tek kişilik nevresimi seçerken sanırım Kazen telefonda konuşuyordu. şaka şaka eminim onunda oldukça hoş desenleri vardır., (ama ben olsam çift kişilik seçerdim
8)Yarışma devam etmeli mi?
aslında ramaznda ara verilir diye düşünmüştüm ama yöneticimizin kıvrak zekası (nevresimi olayını unutturmaya çalışıyorum
9)Yemek yapma konusunda iddianız?
iddalı olduğum bir kaç yemek var, aşure, yaprak sarma, maklube gibi ama her yemekte iddalı değilim.
10)Oylar sizce nasıl veriliyor?
bence gayet adil!
11)Rahatsız olduğunuz durumlar?
Kazen bey iki yarışmadır katılımı mı beğenmiyor . tüm yarışamcılarda beğensi var ama benimkinde yok. seçimlerimi mi beğenmiyor yoksa, kargaşaya mı gidiyor analmadım. bunun dışında bir rahatsızlığım yok:44:
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
su takımı bile aldım bu yarışma için
13)Yarışma sonrası hisleriniz?
Ne sen sor ne ben söyleyim