Yok valla Nevoş oy verdiğim kategori çıktı diye o sevinç.Adra seni elektrik yuklu goruyorum
Hayirli olur insaallahHayırlı olsun :)
Canim buna daha cok talep olunca o secildiKebaplarida yapariz insaallah
Simdi gelsinsarmalar,icli kofteler,pacanga borekleri,mezeler
Bakım topiğinizi takip ediyorum.Sizi burada gördüğüme ve katılacağınıza sevindim.teşekkür ederim,en kısa zamanda paylaşacagım
aaa çok teşekkür ederimmm ben de sizin yemeklerinizi takip ediyorum begenerekBakım topiğinizi takip ediyorum.Sizi burada gördüğüme ve katılacağınıza sevindim.
Canim simdi ara sicaklar ve mezelere adapte olkebaplara adapte olmuşum demekki, epey aklımda tarifler biriktirmiştim
Gazelllllllll naber?kebaplara adapte olmuşum demekki, epey aklımda tarifler biriktirmiştim
Çok mersi.aaa çok teşekkür ederimmm ben de sizin yemeklerinizi takip ediyorum begenerek
aslında diyet olarak başlamayıp normal bir blogken bir anda bir yazıyla diyet listeleri başlamışÇok mersi.Mevsimlerden Roma`yı da çok beğendim.Okumak keyif veriyor.Ama rejim anlamında değil.
eveeetttYuppiii ara sıcaklar-mezeler seçilmiş.
Canim simdi ara sicaklar ve mezelere adapte olCok guzel olacak
Gazelllllllll naber?Hangi kebabı yapacaktın?
Tamam dusunbilemiyorum şekerim düşünmem lazım
Hayata dair yazılarına bayıldım.Çok tatlı bir kadın.Son yazısı da süper.Evet okudum bakış açınızı değiştirdiğinizi.Ne güzel çoğu kişiye faydalı olmuş o kadar işi arasında.aslında diyet olarak başlamayıp normal bir blogken bir anda bir yazıyla diyet listeleri başlamışgerçekten çok keyifli bir blog.sadece diyet olarak görmemenize sevindim..ben de çok keyif alıyorum okumaktan, benim hayata bakışımı değiştirdi kendisi
Hıı onu bilmiyorum bakayım hemen.Konya`ya özgü meze yok mu?bilemiyorum şekerim düşünmem lazım
sorulurmu adram, tabiki konya kebabı
gerçekten çok özel bir insan,bu devirde kim karşılıksız bunu yapar ki? yüzlerce kişi online olarak katılmış zamanında listelere ve hala benim gibi bir sürü sıkı takipçisi var.. herkesle tek tek ilgilenmiş, insanlarda ona teşekkür için temaya agaç bagışlamışlar biliyor musun? bir ormanı var kendi ismine :))Hayata dair yazılarına bayıldım.Çok tatlı bir kadın.Son yazısı da süper.Evet okudum bakış açınızı değiştirdiğinizi.Ne güzel çoğu kişiye faydalı olmuş o kadar işi arasında.
Hıı onu bilmiyorum bakayım hemen.Konya`ya özgü meze yok mu?
Evet gerçekten özel bir insana benziyor.Herkese cevap veriyor okuduğum kadarıyla.Yeni yeni tanıyorum bloğu bilmiyordum ormanı olduğunu.Daha da taktir ettim.Ama bak cam bardakta kahve içmek istediğini ve garsonun vermeyince cafe değiştirdiğini biliyorum.gerçekten çok özel bir insan,bu devirde kim karşılıksız bunu yapar ki? yüzlerce kişi online olarak katılmış zamanında listelere ve hala benim gibi bir sürü sıkı takipçisi var.. herkesle tek tek ilgilenmiş, insanlarda ona teşekkür için temaya agaç bagışlamışlar biliyor musun? bir ormanı var kendi ismine :))
Onu da bilmiyorum.meze olarak aklıma ilk gelen saçarası var ama bizim bildiğimiz tatlı hali.. tuzlusunu hiç denemedim... annemle görüşmeliyim derhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?