Evet gerçekten özel bir insana benziyor.Herkese cevap veriyor okuduğum kadarıyla.Yeni yeni tanıyorum bloğu bilmiyordum ormanı olduğunu.Daha da taktir ettim.Ama bak cam bardakta kahve içmek istediğini ve garsonun vermeyince cafe değiştirdiğini biliyorum.
Konya kebabına baktım müthiş. Bir dahaki sefer olur belki.Gel propaganda yap boş bırakma o zaman.Meze ben de pek anlamam ama netten bulursun birşeyler.
Konya kebabına baktım müthiş. Bir dahaki sefer olur belki.Gel propaganda yap boş bırakma o zaman.Meze ben de pek anlamam ama netten bulursun birşeyler.
meze ara sıcak bize uymuyor adram, biz kebapların, yağlı ağır yemeklerin, bol kalorili hamurişlerinin adamıyız , mezeler ara sıcaklar bize çerez gibi gelir... yapsak da yiyen olmaz...
ama bakalım düşünelim, buluruz bişeyler.. tabi katılmaya karar verirsem
meze ara sıcak bize uymuyor adram, biz kebapların, yağlı ağır yemeklerin, bol kalorili hamurişlerinin adamıyız , mezeler ara sıcaklar bize çerez gibi gelir... yapsak da yiyen olmaz...
ama bakalım düşünelim, buluruz bişeyler.. tabi katılmaya karar verirsem
Aynen öyle gazel`ciğim.Hamurişisiz,yemeksiz duramayız.Bizde de pek yenmiyor.Ama işte talepler o yönde.Çok uğraştırmaz bu kategori bulursun belki birşeyler.